SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük Bedeli Ödediler'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:41:40
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Hukuk Der Malatya Şube Başkanı Avukat Ali Bakan, “Şehit ve gazilerimize şükran ve minnet duyuyoruz. Çünkü bu kardeşlerimiz bu vatan için verilecek en büyük bedeli ödeyen insanlar bunlardır” dedi.

Önce Vatan Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Avukat Ali Bakan, “Bugün buraya gelmemizin amacı ise hem ziyaret etmek hem de bu müstesna derneğimiz üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişlinde bulunmak ve istişare etmek amacıyla geldik. Bu vesile ile bütün şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Şehit yakınlarına ve gazilerimize de hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum” ifadeleri kullandı.

Bakan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan bu vatanı kolay elde etmedik. Bunu yaparken, bu vatan için hiçbir ayrım yapmadan, Türkü’yle Kürdüyle, Lazıyla Çerkezile, Alevisyle Sünni’siyle bu vatana kan döktük. Bir bütün olarak topyekûn bu vatanımızı savunduk. 1071 de Malazgirt’te, 1915 de Çanakkalede, Sarıkamış’ta Dumlupınar’da ve yurdumuzun bütün cepheleriyle yan yana, omuz omuza savaştık. Aynı topraklara beraber şehit düştük. Bu birlik ve beraberliği halkımız bu savaşlarda gösterdi.

Şehit ve gazi ailelerimize şükran ve minnet duyuyoruz. Çünkü bu kardeşlerimiz bu vatan için verilecek en büyük bedeli ödeyen insanlar bunlardır. Sizler bizim için gerçekten aziz ve yüce insanlarsınız. Bu vatan için verilecek en son şey olan canlarınızı ve kanlarınızı verdiniz. Vatanın Vatan olmasına canlarınızla, kanlarınızla katkı sundunuz. Burada tüm çalışma arkadaşlarım adına hepinizin önünde saygı ile eğiliyor şükranlarımızı sunuyoruz. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. Onların şefaatlerine de bizleri nail etsin.”

Önce Vatan Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Kıbrız ise Ali Bakan’ın ziyaretinde dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Malatyamız için vatandaşlarımıza hayırlı kim ise Rabbim ona nasip eylesin. Değerli başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yolunun açık olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız