SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''En Büyük Destek Belediyeden..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Vali Halil İbrahim Daşöz, herkesin Malatyaspor'a destek vermesi gerektiğini söyledi. Bu arada, Belediye Başkanı Cemal Akın da, Malatyaspor yöneticilerine bir sabah kahvaltısı verdi ve burada karşılıklı açıklamalar yapıldı.

VALİYİ ZİYARET..
Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etiler. Başkan Karadağ, seçimden sonra bazı çalışmalardan dolayı ziyaretleri gerçekleştiremediklerini belirterek, Malatyaspor'a destek verilmesi için Vali Daşöz'ü ziyaret ettiklerini söyledi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak, "Malatyaspor, bütün Malatyalıların takımıdır. Herkesin destek vermesi gerekiyor. Malatyaspor'un sadece spora değil, sosyal faaliyetlere de katkıları olmuştur. Malatyalılara, Süper Lig'de olan bir takım yakışır" diye konuştu.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, Vali Halil İbrahim Daşöz'e üzerinde "H. İbrahim Daşöz 44" yazan Malatyaspor forması ile sarı-kırmızılı takımın bayrağını hediye etti.

AKIN'DAN KAHVALTI..
Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelerek Malatyaspor ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kernek Şelale Lokantasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Akın’ın yanı sıra Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kantarcı, Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatyaspor Başkan Yardımcısı Ali Alkış, Malatyaspor Hukuk İşleri Sorumlusu Enes Tuncay Yarlıoğlueş, Tesis ve stad’tan sorumlu Hasan Demir, Muhasip Hüseyin Fidan ve Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Perçin katıldılar.

Malatya Belediyesi’nin elinden geldiğince Malatya’nın ortak paydası olan Malatyaspor’a destek verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Akın, “Malatyaspor’un tekrar süper lige çıkmasını sağlamak için neler yapılabilir, bizim üzerimize düşen görev nedir? Bu konuları görüşmek üzere Malatyaspor yönetim kurulu ile bir araya geldik. Malatyaspor’un geçmiş durumunu, mevcut durumunu ve önümüzdeki dönemde ulaşmak istediğimiz konumunu görüşüp tartışıyoruz” dedi.

Yeni yönetimin Malatyaspor’u tekrar Süper Lige çıkarmak için heyecanla çalıştığını gördüğünü ifade eden Başkan Akın, “Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ve yeni yönetim kurulu üyelerinin heyecanının Malatyaspor’u tekrar eski güzel günlerine ulaştıracağına inanıyorum. İnşallah Malatyaspor tekrar hak ettiği yere, yani süper lige çıkacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Akın’ın Malatyaspor’un en büyük destekçisi olduğunu, sorunları ile yakından ilgilendiğini dile getiren Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, teşekkür etti.

Karadağ, Malatyaspor’un sorunlarını çözeceklerini ve şampiyon yapacaklarını söyleyerek, “Şu ana kadar en büyük desteği Malatya Belediyesinden aldık. Takımı şampiyonluğa götürürken de en büyük destekçimiz yine Malatya Belediyesidir.

Malatya Belediyesinin dışında diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da Malatyaspor’a destek olması gerekiyor. Bu bağlamda herkesin Malatyaspor’a destek vermesini bekliyoruz. Gerçek birlik ve beraberliği sağlarsak o zaman önümüzde süper lige çıkmak için hiçbir engel kalmaz.

İnşallah bu sene 2 Lig A grubunda şampiyon oluruz. Tekrar bu şehri ve insanlarımızın yüzünü güldürürüz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız