SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük Destekçilerimiz"

0
Güncellendi - 2018-10-20 04:03:35
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  Muhtarlar Günü münasebetiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve muhtarları makamında ağırladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin tamamında gerçekleştirdiği çalışmalardan memnuniyetlerini belirten ve muhtarlar adına söz alan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Biz muhtarlar olarak tek bir mahalleden sorumluyuz. Siz Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm mahallelerden sorumlusunuz. Sizin sorumluluğunuz daha büyük. Hizmetleriniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya’ya daha iyi hizmet vermek için özverili çalışmalar gerçekleştirdiklerini, bu çalışmalar içinde her daim muhtarlarla iletişim halinde olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat şunları söyledi: “Muhtarlar Günü, Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara bir armağanıdır. Kendisinin siz değerli muhtarlara özel bir ilgisi, sevgisi ve alakası olduğu için kendini baş muhtar olarak ifade ediyor. Bu anlamıyla Muhtarlar Günü bizim açımızdan büyük önem arz ediyor. Muhtarlarımız belediyemizin bir parçası, paydaşımız. Birlikte hareket ediyor, birlikte çalışıyoruz.”

Mahallenin temel taşı olan muhtarların halkın sesi olduğunu ifade eden Başkan Polat: “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın tamamına hizmet götürüyoruz. Ulaşamadığımız mahalle, belde, ev kalmaması için özveriyle çalışıyoruz. Hedefimiz her vatandaşımıza ulaşarak, onların taleplerini dinleyip, onlara yardımcı olmaya çalışmaktır. Muhtarlarımız da parça parça kendi mahalleleriyle ilgileniyorlar. Mahalledeki ihtiyaç sahiplerini tespit edip onlara yardım eli uzatıyorlar. Mahallesinin altyapı- üstyapısıyla ilgili eksiklikleri takip ediyorlar. Bizlerle bağlantıya geçiyorlar. Vatandaşımızla aramızda köprü oluyorlar. Birlikte çalışarak memleketimize hizmet ediyoruz. Memleket emektir diyoruz.

Şehrimizin geleceğini planlarken muhtarlarımızdan destek alıyoruz. Mahallelinin her derdine deva olan muhtarlarımız görevleri gereği her daim sevgi ve fedakârlık içindeler. Mahalle sakinlerinin her derdine deva oluyorlar. Bu zor ancak kutsal olan görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Her daim destekçimiz olan muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız