SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Büyük İlgi Yüzmeye

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:46
En Büyük İlgi Yüzmeye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları'na kayıtlar devam ederken, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yüzme sporuna büyük ilgi gösterildiği kaydedildi. 

Bu yıl Gençlik Hizmetleri tarafından 40 branşta açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yoğun bir ilgi altında gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarına bu yıl 10 binin üzerinde sporcunun kayıt yaptırması bekleniyor. 

Atıcılık, atletizm, badminton, basketbol, bedensel engelliler atletizm, bedensel engelliler badminton, bedensel engelliler yüzme, bedensel engelliler atıcılık, bedensel engelliler taekwondo, bedensel engelliler güreş, bedensel engelliler badminton, bedensel engelliler masa tenisi, bisiklet, boks, cimnastik, futbol, görme engelliler yüzme, güreş, halter, hentbol, herkes için spor, hokey, işitme engeliler atıcılık, işitme engeliler taekwondo, işitme engeliler güreş, işitme engeliler badminton, işitme engeliler masa tenisi, izcilik, karate, kıck boks, masa tenisi, modern pentatlon, muay thai, okçuluk, özel sporcular masa tenisi, özel sporcular atletizm, özel sporcular voleybol, satranç, su topu, taekwondo, tenis, voleybol, vücut geliştirme ve yüzme branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun üzerinde bulunan Yaz Spor Okulları kayıt bürosunda alınıyor. 

Sadece yüzme branşından aylık 50 TL talep edilirken, sporcular diğer branşlardan ücretsiz olarak eğitim alabiliyor. 

-Engelliler rahatça spor yapabilecek-

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları kapsamında 5-18 yaş arası her çocuk ve genç spor yapabilecek. 

Her yıl Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi gösterilmesi nedeniyle Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu yıl farklı uygulamaları da hayata geçirme kararı aldı. 

40 branşta çocuk ve gençlere eğitim vermeyi amaçlayan Yaz Spor Okulları'nda bedensel, işitme, görme engelli ve özel sporcularda kendileri için açılan branşlarda spor yapma imkanına kavuşmuş olacak. 

Gençlik hizmetleri bedensel engelliler için atletizm, badminton, yüzme branşında sporculara eğitim verecek. İşitme engelliler, atıcılık, tekvando, güreş, badminton ve masa tenisi branşlarında, görme engelliler yüzme branşında, özel sporcular ise masa tenisi, atletizm ve voleybol branşlarında eğitim alabilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız