SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Büyük İlgi Yüzmeye

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da İl Spor Merkezlerine yoğun bir ilgi gösterilirken, şu ana kadar 2 bin 474 kaydın yapıldığı bildirildi.
 
Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezlerine kayıtlar çığ gibi büyüyor. Geleceğin sporcuları yetiştirip, yetenekli sporcuları milli takıma kazandırmayı amaçlayan İl Spor Merkezleri uygulaması kapsamında 19 branşta kurs açıldı. Bu kurslara şu ana kadar 2 bin 474 öğrenci kayıt yaptırırken, kayıtların devam ettiği bildirildi.
 
İl Spor Merkezlerinde en büyük ilgiyi her yıl olduğu gibi yine yüzme gördü. Yüzme branşına bin 122 kayıt yapıldı. Orduzu Pınarbaşı Açık Yüzme Havuzu'nun da açılmasıyla birlikte veliler çocuklarını yüzme sporuna yönlendirmeye başladı. Yüzme branşını, 359 ile basketbol ve 236 ile voleybol izledi.
 
İl Spor Merkezleri kapsamında açılan branşlar ve branşlara yapılan kayıt sayısı şöyle; yüzme bin 122, atıcılık 22, atletizm 86, basketbol 359, badminton 54, boks 46, jimnastik 45, okçuluk 4, tekvando 108, tenis 94, voleybol 236, güreş 18, halter 3, masa tenisi 45, karate 34, judo 23, hokey 54, hentbol 68, kick boks 53.
 
Kayıtların devam ettiği bildirildi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız