SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük İşvereniz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:16:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Customer Management Center (CMC) Çağrı Merkezi’nin bin 750 kişi ile Malatya’nın en büyük işvereni olduğu bildirildi. 

CMC Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Tolga Başarır yaptığı açıklamada, “Şirketimiz 2000 yılında kurulan bir çağrı merkezidir. 2008 yılında ise Doğu Anadolu Bölgesinde yatırım yapma kararı aldık. Doğu Anadolu Bölgesine yatırım yapmamızdaki en önemli sebep ise bu bölgelere istihdam sağlamaktır. 2008 yılında Malatya’da 500 kişi ile yatırım yapacağımızı öngörerek çalışmalara başladık. 2009 yılının Şubat ayında 180 kişi ile hizmetimizi vermeye başladık. Malatya’da çok hızlı bir şekilde büyüdük ve 2012 yılında ise bin 750’nin üzerinde çalışan sayısı ile Malatya’nın en büyük işvereni konumuna geldik. Şartlar elvermesi durumunda ise Malatya’da daha da büyüme imkanımız var. Yeter ki Malatya’daki genç arkadaşlarımız çalışmak istesinler” ifadelerini kullandı.

Malatya’da toplamda 5 firmaya hizmet verdiklerini söyleyen Başarır, “5 firma için 1 ayda yaklaşık 1 milyon kişi ile müşteri temsilcilerimiz görüşme yapıyor. Malatya’da fırsatlar elverirse daha da büyüyeceğiz. İş başvurularımız devam etmektedir. Ayda yaklaşık 150-200 kişi aramıza katılıyor. Güzel bir arkadaşlık ortamı var ve çok iyi imkanlar sunuyoruz” dedi.

Operasyon salonlarına ise Malatya’nın çeşitli ilçelerinin isimleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız