SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Büyük Olma Yolunda..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, "Kariyer Günleri - 2, Kendini anla, geleceğini planla" konulu iki gün etkinlik düzenlendi.

Belediye Konferans Salonu'nda, merkezi İstanbul'da bulunan Malatyalı Üniversite Öğrencileri Derneği'nin (MÜNÖD) organizesi ile gerçekleştirilen "Kariyer Günleri - 2, Kendini anla, geleceğini planla" programında konu uzmanları, kendi alanlarıyla ilgili konuşmalar yaptılar.

MÜNÖD Genel Başkanı Pınar Can, "Kariyer Günleri - 2, Kendini anla, geleceğini planla" programıyla ilgili bilgi verirken, "MÜNÖD, Malatyalı üniversite öğrencilerini ‘Malatya - öğrenci‘ ortak paydasında bir araya getiren, bu anlamda Türkiye'de Malatyalı öğrenciler olarak bir ilki gerçekleştiren, 2004 yılından beri aktif ve dinamik bir yapı sergileyen bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olma yolunda hızla ilerleyen ve her yıl yaptığı organizasyonlarla sürekli kendini yenileyen MÜNÖD'ün bu başarısının ardında ne istediğini bilen, hem kendisi hem de çevresi için fark meydana getirebilen Malatyalı öğrenciler vardır. Geçen yaz Doğu Anadolu'da bir ilki gerçekleştirerek düzenlediği Kariyer Günleri ile Malatya'da büyük ses getiren MÜNÖD, bu yılda oluşturacağı ortak değerlerle, büyük başarılar elde etmeyi amaçladı. MÜNÖD olarak 25 - 26 Temmuz 'da Malatya Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiğimiz ve ‘Kendini anla, geleceğini planla 09’ sloganlı organizasyonumuzda konu uzmanları kendi konularıyla ilgili bilgiler aktardı. Organizasyonumuz ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerine hitap etti. Oturumlara katılanlar Kariyer Planlaması nasıl olur, başarılı bir geleceği nasıl yakalayabiliriz ve geleceğimizle ilgili daha bir çok soruya cevap bulundu. MÜNÖD'ün geleneksel olarak düzenlediği kendini anla geleceğini planla organizasyonumuz 2009 senesinde de yine dopdolu bir içerik ile üniversite öğrencilerine ve kariyerinde bir başlangıç yapmak isteyenlere yol gösterici nitelikte geçtiğini ümit ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız