SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük Organizasyonlardan"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:43
A- A+ PAYLAŞ

25-30 Ağustos tarihleri arasında Malatya’da yapılacak 3.Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın hazırlıkları sürüyor. 

Turnuvada 4 kategoride toplam 35.000 TL nakit ve yaklaşık 10.000 TL'lik teknoloji ödüllerinin verileceği belirtildi.

Geçtiğimiz yıl ikincisi düzenlenen Uluslar Arası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına 10 ülke ve Türkiye'den 250 sporcu katılmıştı.

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, üçüncüsünü yapmaya hazırlandıkları turnuvanın Türkiye’nin en büyük satranç organizasyonlarından birisi olduğunu kaydetti.

Bu yıl üçüncüsünü düzenleyecekleri Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın kısa süre içerisinde büyük ve de kapsamlı bir organizasyon haline geldiğini belirten Toy, “Altın Kayısı Satranç Turnuvası kısa süre içerisinde büyük ve de kapsamlı bir organizasyon haline geldi. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Satranç turnuvasına yine uluslararası katılımlar olacak. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen satranç oyuncuları turnuvamızda boy gösterecek. Ödüllü turnuvamıza katkı sunan kurumlara sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. İnşallah yine Malatya adına verimli bir organizasyon ortaya çıkarırız. Katılımcılara şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen 3.Uluslar Arası Altın Kayısı Satranç Turnuvasına katılım koşulları şöyle:

1- Turnuvaya 2014-2015 sezon vizeli TSF sporcu lisansına sahip tüm sporcular katılabilir.

2-2. FIDE ID numarasına sahip yabancı sporcular da yarışmaya katılabilir. Yabancı sporcularda lisans şartı aranmaz.

3- Kategoriler: Yarışma dört (4) kategoride gerçekleşecektir.

A Kategorisi:1700 ve Üstü Maximum Rating (ELO veya UKD) puanı olan sporcular katılabilir.

B Kategorisi:1700 Maximum Ratingin (ELO veya UKD) altında puanı olan sporcular katılabilir.

C Kategorisi: 10 - 11 - 12 yaş (2005 -2004-2003 Doğumlular)

D Kategorisi: 7 - 8 - 9 yaş (2008 -2007- 2006 Doğumlular )

4- A ve B kategorisi turnuva katkı payı 50.-TL, Malatya’da ikamet eden ya da lisans ili Malatya olan sporcular için 30 TL, GM, IM unvanlı sporcular ile Görme Engelli Sporcu Lisansına sahip olan sporculardan ve C - D kategorilerinde yarışacak sporculardan katkı payı alınmaz.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız