SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Büyük Sorun İşsizlik'

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yunus Akçin, "Bütün dünya ülkeleri gibi Türkiye'yi de tehdit eden ve gençlerimizin en büyük sorunu işsizlik, ancak girişimcilerin önünün açılması ve desteklenmesi ile çözülür" dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Yunus Akçin, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, "Genç MÜSİAD'ın, İstanbul Ticaret Odası (İTO) işbirliğiyle gerçekleştirdiği 2. Uluslararası Genç Girişimcilik Kongresi'nde, Genç MÜSİAD, yedinci yılı münasebetiyle yedi genç işadamının projelerine girişimcik ödülü verdi" ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Malatya Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Akçin,
"Geçtiğimiz yıl ilkini ulusal boyutta düzenlediğimiz ve bu yıl uluslararası boyuta taşıdığımız Genç Girişimcilik Kongresi'ni Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım Bey'in iştirakleriyle gerçekleştirdik. Yerli-yabancı bin 500'ü aşkın genç girişimci, iki gün boyunca gerçekleşen paneller ve çalıştaylarda, projelerini geliştirme noktasında çok önemli kazanımlar sağladılar" şeklinde konuştu.

"Bugün herkesin kabul ettiği bir gerçek, 'Girişimciliğin; bütün ekonomiler için büyümenin, istihdam meydana getirmenin ve üretimi artırmanın temel unsurlarından biri olduğudur'. Bu nedenle, biz gençler, girişimcilik yönünde özendirilmeli ve kendi girişimlerimizi kurabilmeliyiz" diyen Akçin, açıklamasında daha sonra şunları belirtti:
"Bugün hepimiz görüyoruz ki, ekonomileri tehdit eden en temel problemlerden birisi hiç şüphesiz işsizliktir. Bütün dünya ülkeleri gibi Türkiye'yi de tehdit eden ve gençlerimizin en büyük sorunu işsizliktir. İşsizlik, ancak girişimcilerin önünün açılması ve desteklenmesi ile çözülür."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız