SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Büyük Tehdit Uyuşturucu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:00
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da huzuru bozacak en büyük tehdidin uyuşturucu olduğunu söyledi. 

Ağbaba, Aslanbey ve Nuriye Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Malatya'nın en büyük problem trafik. Maalesef kent yeteri kadar büyüyemediği için trafik problemi yaşanıyor. Maalesef Malatya, yeni yapılan Malatya Devlet Hastanesi ile Sıtmapınarı arasında sıkıştı. Şehrin büyümesi ve genişlemesi lazım. Yeni merkezlerin açılması gerekiyor. Bu anlamda da kenti yönetenlere önemli görevler düşüyor" dedi.

Uyuşturucu ile etkin bir mücadele yapılması gerektiğini kaydeden Ağbaba, "İnsanlarımızı tehdit eden ve dikkate alınması gereken en önemli konulardan birisi de uyuşturucu kullanımı. Maalesef birçok yoksul mahallede uyuşturucu, Malatya'yı sarmış durumda. Bonzai kullandığı için hayatını kaybeden bir çocuğumuz vardı. Bu sorun sadece Malatya'nın değil, Türkiye'nin en büyük sorunu. Mutlaka bu konuyla ilgili kısa ve uzun süreli tedbirlerin alınması gerekiyor. Uyuşturucu, okula kadar girmiş ise bu önemli bir sorun haline gelmiş demektir. Malatya'daki huzuru ve barışı bozacak en büyük tehdit uyuşturucudur" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız