SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok Başvuru Kanalizasyon İçin

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, belediyenin çalışmalarında teknolojik imkanların kullanıldığı ve böylece hedeflerde yüzde 100 sonuç alınmasının planlandığı belirtildi. 
 
Açıklamada, bir yıl önce hizmete giren çağrı merkezine 7 Aralık 2010- 7 Aralık 2011 tarihleri arasında telefon ve internet yoluyla toplam 32 bin 912 başvuru yapıldığı, bu başvurulardan 31 bin 509’unun sonuçlandırıldığı, 1403 başvuru ile ilgili çalışmaların ise sürdüğü ifade edildi. 
 
Malatya Belediyesi'nin iştirakleri de dahil olmak üzere toplam 66 birim bazında değerlendirilen istek, şikayet ve önerilerde, en fazla başvuru 11 bin 736 başvuru ile Kanalizasyon Teknik Şefliği’ne yapılırken, ikinci sırada 7 bin 170 başvuru ile Su Teknik Şefliği’ne, üçüncü sırada ise 3 bin 77 başvuruyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne yapıldığı kaydedildi.
 
Vatandaşlardan gelen istek ve önerilerin kayıt altına alındığını belirten Başkan Çakır, “Daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla uygulamaya koyduğumuz Çağrı Merkezimiz, 1 yılı doldururken, önemli başarılar elde etmiştir. 1 yıl itibariyle 33 bin dolayında müracaat gelirken, bu müracaatlar yüzde 96 seviyesinde sonuçlandırılmış, geriye kalan yüzde 4 lük oran ise zamana bağlı konular olduğundan çalışmaları devam etmektedir. Gerek telefonla veya gerekse internet yoluyla istek ve şikayette bulunan vatandaşlarımızın talepleri anında ilgili birime gönderilerek takibi sağlanmaktadır. Bu sistem hem vatandaşlarımıza zaman kazandırmakta, hem yoğunluğu önlemekte hem de hizmet ve yatırımların daha sağlıklı bir şekilde yürümesini sağlamaktadır” dedi.
 
Belediye’den herhangi bir istek, şikayet ve öneride bulunmak isteyen vatandaşlar, Belediye’ye gitmeden 444 51 44 nolu ücretsiz telefon hattından veya www.malatya.bel.tr internet adresinden başvurularını yapabiliyorlar. Çağrı Merkezi’ne ulaşan bu başvurular ilgili birime gönderiliyor. İlgili birimden gelen cevabi yazı Çağrı Merkezi tarafından ilgili vatandaşa isteği doğrultusunda telefon veya mail yoluyla bildiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız