SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Çok Biz Üzülüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:34
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kaptanı ve sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarından puan ya da puanlarla ayrılıp, Denizlispor maçında alınan mağlubiyeti unutturmak istediklerini söyledi. 

Takımın tecrübeli kaptanı TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kahya, takımın galibiyet ve mağlubiyetinde en fazla kendilerinin üzüldüğünü ifade etti. Kahya, Balıkesirspor karşısında Denizlispor mağlubiyetini unutturacaklarını belirtti.

"ARTIK BU MAÇI UNUTMAMIZ GEREKİYOR"

Kahya, Denizlispor maçının geride kaldığını ve iki zorlu deplasmana gideceklerini ifade ederek, "Geçen hafta Giresunspor karşısında muazzam şekilde mücadele ettik. Mücadele gücümüzü arttığını düşünüyorum. Denizlispor karşında kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Fakat kopuk kopuk oynadık. İlk yarı rakibimiz iki defa geldi o da gol oldu. İkinci yarıda sahanın hakimi tamamen bizdik. Yenmemiz gereken bir maçtı. Mağlup edecek pozisyonlarda bulduk. Takım arkadaşlarım çok net gol pozisyonlar buldu. Olmadı. Takım olarak çok üzgünüz. İç sahada maç kazanamama problemimiz var. Taraftarlarımıza Giresunspor maçı sonrası üç puan vermek istiyorduk. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Önümüzde zorlu bir maç var. İki maç deplasmanda oynayacağız. Bu maçlardan puan veya puanlar ile dönerek, bu maçı unutturmak istiyoruz. Balıkesirspor’un da ligde sıkıntıları var. Bizde bu sıkıntılarından faydalanıp, galip gelmek istiyoruz” dedi. 

"TAKIMA EN YÜKSEK KATKIYI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM"

Takıma elinden geldiğince en yüksek katkıyı sağlamaya çalıştığını dile getiren Kahya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim Malatya’da kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yoktur. Benim burada tam olarak 7 yılım geçti. Herkeste beni biliyor. Ramazan Kahya’nın neler yaptığını ve yapacağını da biliyorlar. Baktığınız zaman takımda ben bir defans oyuncusuyum. Ona rağmen maç kazanmak için her maçta ileri çıkıyorum. Takımıma en fazla katkımın olmasını istiyorum. Bunu bir tek ben değil, tüm takım arkadaşlarım bunu ister. Benim bu kulübe verdiklerim ortada. Ben bu kulüpten ekmek yiyorum. Ailemizi bu kulüpten aldığımız parayla geçindiriyoruz. Sahaya çıktığımız zaman tüm takım arkadaşlarım elinden geleninin en iyisini ortaya koymak isterler. Ben, elimden geldiğince takıma en yüksek katkıyı sağlamak istiyorum. Zaman zaman iyi oynarız ama bazen de düşük performanslar sergileyebiliriz. Fakat bizim kötü oynama gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Çünkü bu işte en fazla biz üzülüyoruz. En fazla da biz seviniyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız