SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Çok Duyduğumuz Şikayet Ekonomi"

0
Güncellendi - 2019-09-22 22:16:26
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı beraberinde bulunan İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Doğanşehir ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Doğanşehir ilçe teşkilatının çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Marasalı, “Bizim de yakınen tanık olduğumuz ve defaatle dillendirdiğimiz konularda bugün halkımızın canının iyice yandığını görüyoruz. En çok duyduğumuz şikayet başta ekonomi alanında geliyor. Doğanşehir ilçemiz büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan insanlardan oluşuyor. Artık Doğanşehir’de yetişen ürün üreticimizin, çiftçimizin emeğini karşılamıyor ve emeğinin karşılığını alamayan üreticimiz artık üretmemeye başlıyor. Biz ülke olarak teknolojide, sanayide, tarımda dışa bağımlı bir ülkeyiz. Bizim ekonomide temel sorunumuz üretemeyen bir ülke oluşumuzdan kaynaklanıyor.

Ekonomi boyutu sorunların sadece maddi yüzü. Bunun birde manevi boyutu var. Maddi olarak geri kaldığınızda bunu kısa vadede doğru politikalarla düzeltme imkanınız var; ancak yaşadığımız manevi tahribat korkunç seviyeye ulaşmış durumda. Toplumun bel kemiği olan aile kurumu tehdit altındadır. Boşanma olaylarındaki artış, İstanbul sözleşmesinin yol açmış olduğu zararlar bizleri derin endişelere sevk etmektedir.

Şunu açıkça belirtmeliyim ki ekonomiyi doğru politikalarla kısa sürede düzeltebilirsiniz. Manevi tahribatı düzeltmek ise bir nesli yeniden ihya etmek demektir ki öyle kısa vadede yapılabilecek bir şey değildir. Her zaman söylediğimiz gibi Şehri imar ederken nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri tahrip eder.

Bizler Saadet Partisi olarak Önce Ahlak ve Maneviyat düsturuyla, nesli ihya ederken ülkemizi de her alanda kalkındırma gayreti içerisindeyiz. Aziz milletimizin de desteğiyle bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır.” açıklamasında bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murathan (4 yıl önce)
    Koca ilçede 7-8 kişi toplamış olman halkın size nekadar itibar ettiginin göstergesi.. Erbakan hoca gitti saadet bitti.
    0
    0
    Yanıtla