SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok Gülbahar Okudu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi kütüphanesi tarafından Ocak ve Şubat ayı baz alınarak yapılan araştırmada, kütüphanede en çok kitap okuyan öğrenciler belirlendi.

Kütüphane Memuru Ahmet Alpdoğan tarafından yapılan araştırma sonrası, Doğanşehir Yunus Emre İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Doğanşehir İlköğretim Okulu ve Polat Lisesi öğrencileri arasında 10 kitaptan fazla kitap okuyan öğrencilerin isimleri açıklandı.

Alpdoğan, "Öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığı bir hayli arttı. Bu gelişme bizleri oldukça sevindiriyor. Yaptığımız araştırmaya göre, Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda 17, Atatürk İlköğretim Okulu'nda 7, Doğanşehir İlköğretim Okulu'nda 3 ve Polat Lisesi'nde 3 öğrencimiz 10'un üzerinde kitap okuduğu belirlendi" dedi.

Kitap okuyan öğrencilerin okul ve isimleri şöyle;

Yunus Emre İlköğretim Okulu,Gülbahar Gül (42), Safiye Ürkmez (38), Tülay Gül (35), Reha Kubat (29), Tuğba Gül (26), Bahar Çalışkan (24), Doğukan Tanışık (20), Samet Koçak (18), Ülkü Ürkmez (18), Soner Demirkıran (16), Metehan Tanışık (16), Elanur Kubat (16), Sedanur Ürkmez (14), Yasemin Alpdoğan (12), Tolga Alpdoğan (12), Melike Tanışık (12) ve Barış Akbuğa (10),

Atatürk İlköğretim Okulu, Mehmet Güler(18), Ali Ermem Çayan (16), Gizem Buse Güneş (15), Hanım Keleş (12), Mukaddes Keleş (11), Atilla Barka (11) ve Mertcan Ceyhan (10),

Doğanşehir İlköğretim Okulu, Ali Can Kubat (16), Ramazan Toprak (16) ve Fikret Dulkadir (12), Polat Lisesi, Elif Bulanık (18), Berna Demirci (15) ve Serap Tekin (14).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız