SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Çok İhtiyacını Duyduğumuz Şeydi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç (üstteki fotoğrafta), 2-0'lık Ordu galibiyetini böyle yorumlarken, rakip takım hocası Bahri Kaya (alttaki fotoğrafta), yenilgiyi haketmediklerini söyledi.

"EN ÇOK İHTİYACINI DUYDUĞUMUZ ŞEYDİ.."
Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, sahaya galibiyet için çıktıklarını belirterek “En çok ihtiyaç duyduğumuz şey, galibiyetti. Onu da aldık. Takımı iyi motive etmiştik. Oyuncularımız 90 maçı kazanmak için savaştılar. İnanıyorum sonraki maçlarda takımı iyi yerlere getirebileceğiz. Ben de bunun için bütün gücümle çabalayacağım” dedi.

Ömeroviç, kadro dışı bırakılan Ulaç’un durumunu soran bir gazeteciye “benden önceki bir olay. Seyirciye tepkisi varmış. Seyirciye tepkiye kimse olumlu bakmaz. Ben son 3 maçı kurtarmaya oynuyorum. Şu an takım içerisindeki havayı bozabilir diye düşünüyorum. Seyirci arkamızda duruyor. Şehre karşı, diğer takım arkadaşlarına karşı, seyirciye karşı bu şekilde davranan oyuncuları düşünmüyoruz. Affetmek güzel ama benim için önemli olan şu andaki durum” dedi.

"SAHA KÖTÜYDÜ.."
Orduspor Teknik Direktörü Bahri Kaya maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Müsabaka öncesi düşüncelerimizde çok iyi analiz ettiğimiz rakibimizi oyunun büyük bölümünde iyi kontrol ettik. Mümkün olduğu kadar kalemizde tehlike yaşamadan golü yemeden gol atmayı planlamıştık. Bu anlamda istediğimiz gibi gidiyordu ancak zemin çok kötü bir zemin. Çok talihsiz bir pozisyon hatasında kalemizde bir gol gördük. Golden sonra dengeyi bulup öne geçecek pozisyonlar bulduk ama beraberlik golüne muvaffak olamadık. Ataklarımız sonuç vermeyince son dakikada gelen gole yapacak bir şey yoktu.

Kaya, yenilgiyi hak etmeyecek kadar, bilhassa ikinci yarı iyi oynadıklarını belirtip Malatyaspor’u tebrik etti. Kaya “Ordu adına çok fazla şey söylemeyeceğim ama çok çalışacak şeyimiz olduğunu ben biliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız