SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok İş Ona Düştü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:46:11
En Çok İş Ona Düştü
A- A+ PAYLAŞ

1932 Malatya Gücü, baştan sona üstün götürdüğü müsabakada, son saniye basketiyle Kano Rafting (A) takımına 52-51 yenildi.

Malatya Basketbol Yıldız Erkekler Ligi'nde 1932 Malatya Gücü ile Kano Rafting (A) takımı karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı, Şeyma Kolay-Kübra Tay hakem ikilisi yönetti. 

Müsabakanın ilk 2 dakikasında her iki takımda sayı üretmekte zorlandı. 1932 Malatya Gücü, faul atışlarından bulduğu sayılarla eşitliği bozan taraf olurken, ilk çeyreği de 9-6 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci çeyreği oldukça çekişmeli geçti. Karşılıklı sayıların üretildiği ikinci çeyrekte, 1932 Malatya Gücü üstünlüğü elden bırakmadı ve soyunma odasına 23-21 üstün gitti. 

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde Kano Rafting (A) takımı varlık gösteremedi. 1932 Malatya Gücü'nün maça ağırlığını koyduğu üçüncü çeyrekte fark 8 sayıya kadar yükseldi. Hücumlarda daha başarılı bir grafik ortaya koyan 1932 Malatya Gücü, çeyreği 42-34 üstün tamamladı. 

Son çeyrek, izleyenlerin nefeslerini kesti. Maçı baştan sona üstün götüren ve hiç geriye düşmeyen 1932 Malatya Gücü, müsabakanın final periyodun da tökezledi. Kano Rafting (A) takımı, akıl dolu hücumları ve alan savunmasıyla aradaki puan farkını eritmeyi başardı. Son saniyelere girilirken üst üste hatalar yapan 1932 Malatya Gücü, rakibinin bulduğu sayılarla maçı 52-51 kaybetti. 

-Sağlıkçı hiç durmadı-

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan basketbol müsabakalarında görevlendirilen sağlıkçılar, basketbol camiasını oldukça sevindirdi. Yaşanan sakatlıklara anında müdahale eden sağlıkçılar, sporcuların kısa sürede parkeye dönmesini sağlıyor. 

1932 Malatya Gücü-Kano Rafting (A) takımı arasında oynanan müsabakada görevlendirilen bayan sağlık görevlisi, üst üste yaşanan sakatlıklara en iyi şekilde müdahale etti. Bir dakika bile boş kalmayan sağlıkçı, gerek parke içerisinde gerekse de, sağlıkçılara ayrılan bölümde sık sık sporcularla ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız