SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok Kızlar Okudu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği önderliğinde yürütülen Malatya Okuyor projesi okullarda yoğun olarak devam ederken, projeyi tamamlayan okullarda ise ödül törenleri düzenleniyor.

Malatya Okuyor projesinin bir ödül töreni de Akıncı Lisesi'nde düzenlendi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Numan Örnek, Yücel Abik, Yahya Yazgan, Malatya Okuyor Koordinatörü Ahmet Turan Yılmaz, Okul Müdürü Ziya Yakıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninden önce konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğrencilerin kampanyaya destek vermelerini önemsediklerini belirterek, "İster sayısalcı ister sözelci olun, ama mutlaka okuyun. Bu kampanyanın bir özelliği de, evinizde küçük bir kütüphane oluşturacak olmanızdır. Bu açıdan okuduğunuz kitap en güzel dostunuz ve yol arkadaşınız olur" ifadelerini kullandı.

Malatya Okuyor kampanyasının Mart dönemi, En İyi Ben Okuyorum projesi ödüllerini Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Numan Örnek, öğrencilerden birinci olan Meral Büyükelçi, ikinci olan Esma Arkadaş, üçüncü olan Meryem Polat ve dördüncü olan Rabia Narinç'e ödüllerini verdi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Yazgan ise, En iyi Ben okuyorum projesi kapsamında birinci olan Şüheda Yarluğbaş, ikinci Sunay Narinç ve üçüncü olan Elif Bozkuş'a ödüllerini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız