SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok Ödenek Eğitime

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi toplantısında, 2008 yılı bütçesi görüşülmeye başlanıldı.İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Salonu'nda Abdurrahman Atay'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, İl Genel Meclisi'nin 2008 yılı tahmini bütçesinin 27 milyon YTL olması kararlaştırıldı.

Görüşmeler sırasında bazı meclis üyelerinin bütçe ayrıntıları konusunda bilgi sahibi olmak istemeleri üzerine konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay, "Bütçe komisyonlarda görüşüldü ve ondan sonra meclisin oylamasına getirildi. Komisyonda, iktidar ve muhalefetin üyeleri var. Ayrıca, komisyonda ilgili daire müdürleri de yer alıyor. Komisyondan gelen konuyu mecliste tekrar ele almak ve müzakere etmek uygun değil. Yine de kafanıza takılan konular varsa, söz hakkı veririm"dedi.

Bu arada meclisin yarınki toplantısında da, kuruluşların 2008 yılı tahmini bütçe ödeneklerinin ele alınacağı öğrenildi. Görüşmelerde; Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 5 milyon YTL, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne 205 bin YTL, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne 350 bin YTL, Tarım Müdürlüğü'ne 400 bin YTL, Sağlık Müdürlüğü'ne 900 bin YTL ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne de 500 bin YTL ödenek ayrılması konusu ele alınacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız