SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Çok Oyu Aldı Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:33
En Çok Oyu Aldı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro yönetimi için yapılan seçimde en yüksek oyu olarak Yönetim Kurulu seçilen Av. Çiğdem Ağdağ’ın  (fotoğraftaki) yönetim kurulu üyeliği, 5 yıllık kıdem süresini doldurmadığı gerekçesiyle iptal edildi.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve Eyüp Kutlubay’ın yeniden başkan olduğu seçimde, yönetim kurulu üyeliği için diğer başkan adayı Enver Han’ın listesinde aday olan Çiğdem Ağdağ, seçim sonucunda 155 oy alarak,  en yüksek oyla 1.sırada  Yönetim Kurulu Üyesi seçilmişti.

Ancak Malatya Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itiraz üzerine, Av. Çiğdem Ağdağ’ın Yönetim Kurulu Üyesi olabilmesi için Avukatlık Kanunu’ndaki “en az 5 yılık kıdem süresini doldurmadığı” gerekçesiyle, Baro yönetim Kurulu Üyeliği iptal edildi. Ağdağ’ın yerine, 124 oy ile 1. yedek olan Av. Umut Yalçın, Baro Yönetim Kurulu Üyesi seçildi. 

Baro seçiminde Sabiha Baran ile Umut Yalçın 124’er oy almış, ancak Sabiha Baran daha kıdemli olduğu için yönetime girmiş, ancak Umut Yalçın ise, 1. sıra yedek üye olarak kalmıştı.

FOTO: Görüş Gazetesi Arşivi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız