SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Dinamik Hastaneyiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde sağlık turizm şirketi kuruldu. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ve dernek yöneticileri, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Şahin, “Birkaç ay oldu ama sayın dekanımıza yeni görevinde başarılar dilemek için MÜSİAD yönetimi olarak buradayız. Ayrıca 7-8 Aralık’ta 35 ilden MÜSİAD ilgililerinin katılacağı Malatya’da düzenleyeceğimiz sağlık istişare toplantısına davet etmek ve sağlıkla ilgili varsa taleplerini almak istiyoruz. Cuma ve cumartesi günleri düzenlenecek olan toplantıda sağlık turizm ve sağlıkta dönüşüm projeleri ele alınacak. Sağılık Bakanlığı Sağlık Turizmi Daire Başkanımız katılacak. Ekonomi ile Gümrük Bakanlığı’ndan katılım olacak. MÜSİAD’ın geçen yıl hazırladığı ekonomi raporunda özelikle cari açık nasıl giderilebilir diye bölüm vardı. Sağlık turizminin de cari açığın giderilmesinde önemli kalem olacağına inanıyoruz” dedi. 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ise, “Sağlık konusunda Malatya’da böyle bir toplantının yapılacak olması çok isabetli bir karardır. Çünkü biz İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi olarak sağlık turizmini uygulayan bir merkeziz. Üniversite hastaneleri içinde en dinamik hastaneyiz. Çok nitelikli işler yapılıyor. İnönü Üniversitesi, daha geçen hafta sağlık turizm şirketini kurdu. Artık resmi olarak da sağlık turizminde varız. Azerbaycan ve Irak başta olmak üzere komşu ülkelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Hem Türkiye hem de Malatya’ya sağlık turizmi açısından önemli girdi sağlayabiliriz” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız