SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Doğru Kararı Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:47:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Kesinlikle ve kesinlikle transferleri menajerler yapmadı. Kararları onlar değil biz alıyoruz" dedi. 

Son günlerde Yeni Malatyaspor'u menajerlerin yönettiğine dair çıkan haberlere çok sert tepki veren Gevrek, "Böyle saçma bir şey olabilir mi? Ne demek Yeni Malatyaspor'u menajerler yönetiyor. Ne demek transferleri onlar yapıyor. Bu düşünce yanlış bir düşünce. Bunu söyleyenleri ispatlamaya davet ediyorum. Sezon başında yaptığımız transferleri hocamız ve sportif direktörlerimizle beraber gerçekleştirdik. Menajerlerin bize önerdiği futbolcuları teknik ekibimize sunduk. Onlarda yaptığı araştırmalarda olumlu rapor verdiği takdirde transferler yapıldı. Kesinlikle ve kesinlikle transferleri menajerler yapmadı. Kararları onlar değil biz alıyoruz" şeklinde konuştu.

"BU KONUŞMALARA SON VERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM"

Menajer Ersin Güreler ile çok önceden tanıştıklarını ve aile dostları olduklarını söyleyen Gevrek, "Ersin bizim aile dostumuzdur. Ben başkan olmadan önceden de görüşüyorduk. Ama bunu bile art niyetli anlayanlar ve kamuoyunu yanlış bilgilendirenler var. Bunlara kimse itibar etmesin. Onlar Yeni Malatyaspor üzerinden para kazanmıyor. Artık bu tür konuşmalara son verilmesini rica ediyorum. Bu tür dedikodular takımımıza zarar veriyor" diye konuştu.

"EN DOĞRU KARARI VERECEĞİZ"

Gevrek, Yeni Malatyaspor'un küme düşmeyeceğini ve iyi noktaya gelmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Takımla ilgili gerekli kararları alacaklarını dile getiren Gevrek, "Hiç kimse merak etmesin. Bu takım küme düşmeyecek. 1-2 güne kadar en doğru kararı vereceğiz ve ortada olan yanlışları tek tek düzelteceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız