SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Düşük Fiyat Kuyumcuya!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:09
En Düşük Fiyat Kuyumcuya!.
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Yeni Nikah Saray’nda bulunan işyerlerini ihale yoluyla kiraya verecek.

Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre; Yeni Nikah Sarayı’nın içerisinde yer alan 9 adet işyeri tek tek ihale yoluyla 3 yıllığına kiraya verilecek.  Buna göre; erkek kuaförü, şekerci, 2 adet çiçekçi, fotoğrafçı, mini market, kuyumcu,  bayan kuaförü ve kafeteryanın 3 yıllığına kiraya verilmesi için 11 Ağustos Salı günü ihale düzenlenecek.

İhale de kuaför işyerleri için yıllık 27 bin TL, şekerci, çiçekçi, fotoğrafçı için 20 bin TL, kuyumcu için 15 bin TL ve kafeterya için 150 bin TL muhammen bedel kondu.  İhaleyi kazananlar bir ay içinde ilk yıl kirasını peşin olarak Büyükşehir Belediyesi’ne ödeyecekler. 

"Açık Teklif Usulü” ile kiralama yoluyla yapılacak olan ihalenin 11 Ağustos Salı günü Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda yapılacağı bildirildi.

Bu arada, Yeni Nikah Sarayı’nın 2 ya da 3 ay içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız