SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Fazla İlgi Yüzmeye"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yaz spor okulları bünyesinde en fazla yüzme branşının ilgi gördüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okulları çerçevesinde verilen Yüzme Kursu’na bin 800 gencin katıldığı bildirildi.

Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda antrenörler nezaretinde yüzme öğrenen gençlerden 25’inin elit olarak seçildiği ve müsabakalara katılma hakkını elde ettikleri bildirildi. Yüzme Antrenörlerinden İlhami Karataş yaptığı açıklamada, yüzme sporunun önemine temas ederek, her insanın yüzme bilmesi gerektiğini bildirdi. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda Türkiye genelinde 20 kadar kişinin sularda boğulduğunu hatırlatan Karataş, “Futbolcu da, karateci de, kısacası herkes kendisini kurtaracak şekilde yüzme bilmesi gerekiyor” dedi.

Yılın 12 ayı açılan kurslarda yüzme öğretildiğini söyleyen Karataş, yaz döneminde öğrencilerin tatilde olması nedeniyle yaz spor okulları bünyesinde daha fazla öğrencinin kurslara katıldığını bildirdi.

Bayanlar da dahil 12 eğitmenin bulunduğunu söyleyen Karataş, yüzme kursunun yanı sıra elit sporcular yetiştirilip milli takıma kazandırma hedefleri olduğunu belirterek, “Bu dönemde 25 elit sporcu tespit edildi, onlar müsabakalara hazırlanıyorlar” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız