SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En Fazla Malatya'da Kapandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:08
En Fazla Malatya'da Kapandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Odaları ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)  yılın ilk 5 ayını kapsayan şirket verilerine göre, Malatya kurulan 117 şirket sayısı ile bölgede ikinci sırada yer alırken, kapanan 27 şirket sayısı ile de bölgede birinci sırada olduğu kaydedildi.

TOBB’un2014 Yılı Ocak-Mayıs dönemi iller birikimli kurulan ve kapan şirket verilerine göre bölgede en çok şirket kapanan ilin Malatya’da olduğu bildirildi.

TOBB verilerine göre bu yılın beş ayında en fazla şirketin kurulduğu il 118 yeni şirketle Van olurken, 117 şirket ile Malatya ikinci sırada yer aldı.  Dönemde Ağrı’da 28, Bingöl’de 46, Bitlis’te 29, Elazığ’da 91, Erzincan’da 17, Erzurum’da 67, Hakkari’de 19, Kars’ta 13, Muş’ta 49, Tunceli’de 11, Van’da 118, Ardahan’da 3, Iğdır ilinde ise 24 şirket kurulumu gerçekleşti.

MALATYA İLK SIRADA

2014’ün Ocak-Mayıs bölümünde en çok sayıda şirket kapanmasının tespit edildiği il 27 şirketi ile Malatya oldu. Beş ayda Ağrı’da 6, Bingöl’de 9, Bitlis’te 11, Elazığ’da 21, Erzincan’da 10, Erzurum’da 21, Kars’ta 6, Malatya’da 27, Muş’ta 8, Tunceli’de 3, Van’da 17, Iğdır’da 2 şirket kapandı. Dönemde Ardahan ve Hakkari’de kapan şirket olmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız