SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Güçlüyü Seçip, Ayrıldık!'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatyaspor’da kulüp eski yöneticilerinden Dr. Özgür Aydın, Malatya kamuoyunun yeni yönetime destek vermesi gerektiğini söyledi.

Aydın, eski yönetim tarafından iyi bir yönetimin seçildiğini ifade ederek, “28 Haziran’da yapılan Malatyaspor Olağanüstü kongresinde, eski yönetim olarak; yolun başında aldığımız karar doğrultusunda Malatyaspor’un bulunduğu kriz ortamını sükunete kavuşturduktan sonra Malatyaspor için en güçlü yönetimi seçerek yönetimden ayrıldık. Sayın Hikmet Tanrıverdi başkanlığında oluşturulan yönetime müthiş bir halk desteğinin çıktığını gözledik. “Yiğit düştüğü yerden kalkar” adında web sitelerinin dahi kurulduğunu öğrendik. Ancak benim kendi düşüncem, bu projenin yaşayabilme şansı halk desteği dışında, futbolcuların alacakları konusunda indirime gitme ve borcunu ötelemesi; en önemlisi ise sayın belediye başkanı, milletvekilleri ve meslek odalarının hızlı bir şekilde bu yönetime desteklerini kamuoyu önünde rakamsal boyutlarını da telaffuz ederek açıklamalarıdır. Aynı şekilde daha önceki yönetimlerinde ki bu son yönetimde içlerinden çok sayıda arkadaşımız bulunuyor, ortak bir deklarasyonla desteklerini bizlerle paylaşmalıdırlar. Ben Malatyalı olan her insanın bu konuda duyarlılık göstereceğine yürekten inanıyorum. Aksi takdirde yönetime seçilen bu insanları da çok zor bir durumda bırakmış oluruz ki, bu da bundan sonra Malatya için her türlü sosyal faaliyette bulunacak insanlara çok ciddi bir çekince oluşturacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız