SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Güzel Cevap Bu..'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Ocakları Malatya Şubesi'nin organizesi ile aşiret ve Kürt kökenli vatandaşların çoğunlukta olduğu bölge dernekleri iftar yemeğinde buluştu.

Malatya Türk Ocağı tarafından Kernek Aile Göl Gazinosunda İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nun da katıldığı bir iftar programı düzenlendi. Kürtçe konuşan aşiret ve derneklerin kanaat önderlerinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Türk Ocakları Malatya Şubesince verilen iftar yemeğine aşiret ve Kürt kökenli vatandaşların çoğunlukla bulunduğu bölge derneklerinden Pütürgeliler Derneği, Baskilliler Derneği, Palulular Derneği, Parçikanlılar Derneği, Alikanlılar Derneği, Mamsurlular Derneği, Çelikhanlılar Derneği, İzollular Derneği, Drijanlılar Derneği temsilcileri, ayrıca Türk Eğitim Sendikası Başkanı Ekrem Şenol ve yönetim kurulu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı, Harp Malulleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanları da katıldılar. 80 öncesi MHP yöneticilerinin de katıldığı iftar programına ayrıca İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Sinanoğlu da iştirak etti.

Yenilen iftar yemeği sonrası İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu tarafından okunan duanın ardından, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata kısa bir konuşma yaptı. Günata konuşmasında; "Bugün burada gösterilmiş olan birlik ve beraberlik ortamı ve ruhu, tüm ülke sathına yayılarak, ülkemiz üzerinde hain emelleri olanlara en güzel bir cevap olacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız