SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güzel Cevap Sandıkta"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP adayları mahalle ziyaretlerini Karakavak'la sürdürdü. AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, vatandaşın muhalefet partilerine en güzel cevabı sandıkta vereceklerini söyledi.

AKP'nin çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti heyeti, son olarak Karakavak’ta düzenlenen mahalle toplantısında bir araya geldi. Toplantıda atılan 6-0 sloganları adeta mahalleyi inletirken, AK Partili adaylar ise bu sevgiye layık olabilmek için sadece ellerini değil gövdelerini taşın altına koyarak çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Karakavak Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili adayları Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkçi, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat katıldı. Karakavak Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda AK Partililer, büyük bir coşku ve havai fişek gösterisiyle karşılandılar. Ayrıca toplantıda atılan 6-0 sloganları, tüm mahalleyi inletti.

BAŞKAN POLAT: 3 BİN DOLARDAN 10 BİN DOLARA TAŞIDIK

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “AK Parti bu milletin partisi, AK Parti’nin tek dayanağı milletimiz, halkımızdır. 13 yıllık AK Parti iktidarı halkın gücüyle Türkiye’deki kişi başına düşen geliri 3 bin dolarlardan, 10 bin dolarlara taşıdı” dedi. 

KAHTALI: DİNİMİZ MAZLUM İNSANLARA SAHİP ÇIKMAYI EMREDİYOR

Toplantıda konuşan bir başka isim ise AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’ydı. AK Parti’nin sadece Türkiye için değil tüm dünya ülkeleri ve tüm mazlum halklar için bir umut olduğunu kaydeden Başkan Kahtalı, “Bugün bu seçimleri Allah’ın izniyle en iyi şekilde sonuçlandırırsak, dünyadaki tüm din kardeşlerimize bir umut ışığı doğacak. 12 yıldır iktidarda bulunan AK Parti bir yandan Türkiye’deki mağdur ve mazlumlara sahip çıkarken, diğer taraftan dünyanın her yanında adaleti, hakkaniyeti ve medeniyetimizin bütün değerlerini kuvvetli ve öncü bir Türkiye ile kucaklayabileceğini ortaya koymaktadır. Bizim dinimiz, örfümüz mazlum insanlara sahip çıkmayı emrediyor. Bunun için çok gayret gösteren ve çalışan, dik duran, eğilmeyen Başbakanımıza dua edin. Ona dua edin ki, belki de onu sindirmeye, korkutmaya, geri adım attırmaya çalışanlara Cenab-ı Allah fırsat vermesin” ifadelerine yer verdi.

TÜFENKCİ: HİZMETLER İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci de, “Türkiye’de bir takım hesaplar yapılıyor.  Malatya’da da yapılan hizmetler itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Malatya’da yapılanlar azmış gibi gösteriliyor. ‘Malatya’da AK Parti ne yaptı’ diyorlar. Biz Malatya’da her şeyden önce iradenin özgürce kullanılmasını sağladık” şeklinde konuştu. 

Mahalle toplantısında söz alan bir diğer isim Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, “Fahri Kayahan ve Karakavak bölgesinde onlarca, yüzlerce sokağımızı bitirdik. Pırıl pırıl bir şehrimiz oldu. Karakavağın en büyük problemi imar sorunu, bu konu üzerinde yoğun bir şekilde çalıştık ve Yeşilyurt Belediyemize devrettik. Şuyulandırma çalışmalarını ise sürdürüyoruz” diye konuştu.

ÇALIK: CEVAPLARIN EN GÜZELİ SANDIKTA VERİLECEK

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Öznur Çalık ise, “Allah sizlerden binlerce kere razı olsun. CHP’nin, MHP’nin ve HDP’nin cevabını Karakavak verecek. 7 Haziran’da cevapların en güzeli sandıkta verilecek. Türkiye’de 400 milletvekilini, Malatya’da 6 milletvekilini çıkaracaksınız” ifadelerini kaydetti. 

ŞAHİN: LAFLA BU GEMİYİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYORLAR

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, toplantının kapanış konuşmasını yaptı. Mustafa Şahin Malatya’da 6-0 olacağının en güzel sinyallerinin Karavak’ta verildiğine dikkat çekerek, “9 seçim, geride bıraktık, bu 10. seçimimiz. 10. seçimin hazırlıklarını yapıyoruz. Sizlerin desteğiyle Malatya’da 6’da 6 yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Onlar hep konuşur, boş konuşur. AK Parti ne yapar, çok çalışır çok yapar. Biz boş şeylerle uğraşmayız. Onlar lafla bu gemiyi yürütmeye çalışıyorlar. Namuslarını ortaya koyup, namus şeref sözü veriyorlar. Sizden kimse söz istemiyor. Eğer sen siyasetçiysen, inanılırlığın varsa çıkarsın aslanlar gibi seçim beyannamesini açıklarsın, milletin takdirine sunarsın” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız