SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Güzel Köşede..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk Hava Yolları ile Önce Vatan Derneği yöneticilerini makamında kabul etti.

Ziyaretlere ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:

"Türk Hava Yolları Bilet Satış Müdürü Murat Özolcay, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Malatya’nın Türk Hava yollarındaki yerinin farklı olduğuna değinen Murat Özolcay, Tarife ve ücret olarak Malatya’ya her zaman öncelik tanındığını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Hava Yollarının son dönemlerde büyük gelişmeler içinde olduğunu ve Malatya’da hava yollarına büyük ilgilinin olduğunu belirterek, Türk Hava Yollarının bu gelişiminde gayretleri olan herkese teşekkür etti.

Türk Hava Yolları Bilet Satış Müdürü Murat Özolcay günün anısına, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Malatya ismini taşıyan maket uçak hediye etti.

ŞEHİT AİLELERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI H. CEMAL AKIN’A TEŞEKKÜR

Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Şehit yakınlarının Çanakkale gezisine katkıda bulunan Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden Önce Vatan Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, şehit Anneleri ve Babaları adına Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a Çanakkale’den getirdikleri Çanakkale Hatırası hediye etti.

Şehit Ailelerinin Çanakkale gezisine Malatya Belediyesi olarak yardımcı olduklarını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “İstiklalimizin devamına sebep olan Çanakkale muharebelerinin hatırası olması nedeniyle hediyenizi Belediyemizin en güzel köşesinde saklayacağım” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız