SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güzel Örnek Yeşilyurt"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt  ilçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya ve beraberindeki heyet Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinin Yakınca'da bulunan hizmet binasında gerçekleşen ziyarete AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya, Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve Gençlik kolları üyeleri katıldı.

POLAT "BAŞARI BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE KAZANILIR"

Ziyarete ev sahipliği yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı konuşmada, "AK Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatımız bizleri ziyarete gelmişler. Öncelikle Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman istişarelere, karşılıklı fikir alış verişlerine önem veren bir anlayış içerisindeyiz. Siyasi partilerin yanı sıra Kamu Kurumları ve Sivil Toplum  kuruluşlarından gelecek her türlü öneri ve talepleri önemsiyoruz. Başarının birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak kazanılacağını unutmamak gerekiyor. Bunun en güzel örneğini Yeşilyurt’ta yaşıyoruz. Yeni Türkiye yolunda Yeni Yeşilyurt’u örnek bir belediye yapacağız" dedi.

YALÇINKAYA "ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Haziran ayında yapılacak genel seçimleri hatırlatan AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Yalçınkaya, "Daha önce seçim startını vermiştik biz bu yolda halka hizmet sevdasıyla gece demeden gündüz demden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Kapısını çalmadığımız ev elini sıkmadığımız tek bir vatandaşımızı bırakmayacağız. Bu kapsamda çok değerli Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek hem karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk hem de siyasetteki tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinde faydalanmak istedik. Ben Başkanımıza bizleri ağırladığı için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız