SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güzel Tablo Budur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:14:22
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, hiç kimseyi ayırt etmediklerini belirterek, "Her zaman adaletli ve adil olduk" dedi.

Gürkan, 30 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Battalgazi İlçesi Dolamantepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Battalgazi'ye güzel hizmetler yaptıklarını ifade eden Gürkan, "Birlik ve beraberliğin buraya huzur, barış ve hizmet getireceğine inanıyoruz. Biz bu düşünceyle yola çıktık ve bu yolda da devam ediyoruz. Cenabı Allah'a binlerce kere şükrediyorum ki, bu tabloyu her zaman bize yaşatıyor. Burada Alevisi Sünnisi, Türkü Kürdü, hep beraberce yaşıyoruz. Buradaki tablo, bazılarına verilecek en güzel cevaptır. Bu konuları istismar ederek kendilerine gelecek arayan insanlar için en güzel tablo budur. Bizim birbirimizle uyuşamayacağımız ya da anlaşamayacağımız hiçbir şey yoktur" dedi.

"HER ZAMAN ADALETLİ OLDUK"

Gürkan, tek amaçlarının Battalgazi'ye hizmet etmek olduğunu kaydederek, "El ele verip, bu memlekete hizmet edeceğiz. Tabi alan genişledi. 102 mahallenin katıldığı devasa bir ilçe olduk. Tabi bu dönemde bizim gibi birinin burada olması buranın halkı ve hizmet için çok önemliydi. Yoksa burası kapalı bir havza olma noktasına gelebilirdi. Ama Cenabı Allah nasip etti, sizlerle el ele vererek buranın daha güzel yarınlara ulaşması noktasında önemli çalışmalar yaptık" ifadelerini kullandı. 

30 Mart yerel seçimlerinden güçlü çıkacaklarına inandıklarını belirten Gürkan, "Bugüne kadar bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bundan sonrada yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Burası bizim ilçemiz, bu nedenle çok güçlü çıkmalıyız. Güçlü çıktığımız zaman bir başka yere mesajımız farklı olur. Oradan talep edeceğimiz hizmetler farklı olur" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız