SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Güzelini Sunacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:09
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, 2 Ağustos’ta Malatya’da gösteri yapmaya hazırlanıyor. Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz başkanlığında Valilikte yapılan toplantıda Türk Yıldızları’nın yapacağı gösterinin hazırlıkları görüşüldü.

Türk Yıldızları akrobasi timinden pilotların yanı sıra resmi kurum ve kuruluşların temsilcilerinin de yer aldığı toplantı öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Ahmet Sait  Kurnaz, Türk Yıldızları’nın daha önce de Malatya’da gösteri yapmasının planlandığını ancak bir kaza sonucu iptal edildiğini hatırlatarak “Yeniden bu gösterinin yapılmasını talep ettik. Türk Hava Kuvvetleri’miz bu talebimizi kabul etti. Bu toplantıyla, gösterinin hazırlıklarını, bizden ve kurumlarımızdan beklentilerini görüşmek üzere toplandık. 2 Ağustos tarihi itibariyle yeniden Türk Yıldızlarını ilimizde görmek istiyoruz. Malatya’da halkımıza şov yapmalarını istiyoruz. Bu talebimizi kırmayıp geldikleri için Türk Silahlı Kuvvetlerine, Türk Hava Kuvvetleri’ne ve Türk Yıldızları gösteri ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Malatya halkına gösterilerin en güzelini sunacağız”

Toplantıya katılan Türk Yıldızları Akrobasi Timinden 7 Numaralı Pilot Yüzbaşı Onur Adalı ise Türk Yıldızları ailesi olarak Malatya’da bulunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.  2012 yılında planlanan bu gösterinin elim bir kaza sonucu iptal edildiğini hatırlatan Pilot Yüzbaşı Onur Adalı,  “Sosyal medyadan veya bize ulaşabilecekleri diğer kanallardan ulaşan Malatya halkının, bu gösterileri yapmamız yönünde çok büyük talepleri vardı. Bu seneye nasip oldu.  Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Hava Kuvvetleri olarak burada halkımızla bütünleşeceğiz. Malatyalılara gösterilerin en güzelini sunacağız” diye konuştu.

Geçen ay önce Finlandiya, ardından Polonya ve Romanya’da gösteriler yaptıklarını belirten Onur Adalı, “Amacımız Türk insanını temsil etmek ve Türk insanının yeteneğini yurt dışında da göstermek.  Bayrağımızı en yüksekte dalgalandırmak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız