SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En Hazır Gözüken Oydu..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un Pazar günkü kongresi öncesinde İstanbul’da Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantının sonunda eski yöneticilerden Necip Olgun’un kulüp başkanlığına “en hazır ve istekli gözüken” isim olduğu Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından ifade edildi. Bu arada, Pazar günü Özel İdare Salonu’nda yapılacak kongreye, salonun kapasitesi nedeniyle önceklikle üyelerin alınacağı, yer kalması halinde üye olmayanların girebileceği belirtildi.

VALİ TOPLANTIYI ANLATTI..
İstanbul Merter Green Park Otel’de yapılan; AKP milletvekilleri Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz ile CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın’ın da hazır bulunduğu toplantının ardından TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz’a açıklamalarda bulunan Vali Daşöz, özetle şöyle konuştu:

“Toplantıda öncelikle herkes görüşlerini, önerilerini, düşüncelerini açıkladı. Kulübe sıcak kaynak temini noktasında fikir veren arkadaşlar oldu. Toplantıya mazeretleri dolayısıyla katılamayanlar da vardı.

Mutlaka bir yönetimin çıkması önem taşıyor. Potansiyel yönetim adaylarının durumu, düşünceleri dinlendi. İlhan (Kavuk) beyin, Mehmet Kavuk, Hikmet (Tanrıverdi) bey ve İlyas (Karahan) bey ile diğer potansiyel adayların görüşleri dinlendi. Ama ne konuşulduğunun o kadar önemi yok. Sonuç itibarıyla bu arkadaşların bu işe hazır olmadıkları ortaya çıktı. Bunlar içerisinde en niyetli gözüken Necip Olgun olduğu ortaya çıktı. Öteki arkadaşların da itirazı olmadı. Herkes birbirinin gözü önünde konuştuğu için bu noktada en net kararlılık gösteren, hazır olduğunu söyleyen Necip beyin adı var. Olgun düşündüğü yönetim adayları ile görüşeceğini ifade etti. Şu an için en hazır o gözüküyor.

Tabi Necip Olgun derken, bunu kongre seçecek. İlyas bey aday olmak istemediğini söyledi. Hikmet bey keza öyle. İlhan beyin durumu Mehmet (Kavuk) bey vasıtasıyla konuşuldu. Necip’in öteki adayların durumu, beyanları, niyetleri ortaya çıktıktan sonra, Necip Olgun’un daha hazırlıklı olduğu ifade ediliyor. Gelinen nokta itibarıyla en net aday gözüken kişi o. 3 milletvekilimiz, Malatya’daki dernek başkanlarımız, eski yöneticilerimiz, işadamlarımız, çeşitli grupları temsil eden arkadaşlarımızın tamamına yakını vardı. Herkes ne düşündüğünü açıkça konuştu. Gelinen noktada ortaya çıkan tablo bu.”

SÜRPRİZ OLABİLİR Mİ?
Basına açıklanan bu görüşlere rağmen, "son an" sürprizleri olabileceği, Vali Daşöz başta olmak üzere birçok etkili ismin Hikmet Tanrıverdi'nin yeniden başkanlığı üstlenmesi için ısrarcı oldukları, Tanrıverdi kabul etmeyince Olgun alternatifinin güçlendiği, tüm bunlara karşın Cumartesi gecesi MEV Başkanı Şaban Taçyıldız'ın kızının düğününde de kulislerin sürdüğü öğrenildi. Olgun'un adının ön plana çıkmasına karşın Pazar günkü kongrede sürpriz olabileceği de konuşuluyor.

ÖNCE ÜYELER..
Bu arada, Pazar günü Özel İdare Salonu’nda yapılacak ve 11.00’de başlayacak kongreye öncelikle üyelerin alınacağı, yer kalması halinde üye olmayanların salona girmelerine izin verileceği belirtildi.

Kulübün 609 üyesi bulunmasına karşın, salonun bunun yarısından daha az kapasitede olması nedeniyle böyle bir kısıtlamanın söz konusu edildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız