SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En Hızlı Şekilde Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde partisinin yönetimiyle Malatya’daki sandık yapılanmasını değerlendirdi.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, “Pazar günü yapılacak mahalli seçimlerinin sadece ülkemiz, sadece Malatya’mız için değil, bütün mazlum coğrafyalar için ifade ettiği derin anlamın şuurundayız. Bu nedenle özellikle Pazar günü enerjimizi en maksimum düzeye çıkaracağız. Malatya'da 524 bin 212 seçmen 2 bin 108 sandık var. Parti binamızdaki Seçim Koordinasyon Merkezimiz ile seçim sonucunu sandıklardaki temsilciler, gözlemciler, kat sorumluları ve bina sorumluları ile takip edeceğiz. Bakın bizler seçim sonuçlarının değerlendirilmesine ilişkin bir program üzerinde sandıklarda görevli olan partililer sonuçları alarak oy kullanma mahallindeki bina sorumlusuna verecek. Bunun yanı sıra sandıklardaki görevli partililer, resmi sandık sonuç tutanağının bir örneğini alarak ilgili il ve ilçe merkezine ulaştıracak ve buraya ulaşan sonuçlar sisteme girildikten sonra telefon ve SMS yoluyla bildirilen sonuçlar karşılaştırılarak kontrol edilecek. Ayrıca YSK'dan gelen sonuçlarla, bizden gelen sonuçları karşılaştırarak teyidini almayı sistematik bir çalışma ile en hızlı, doğru şekilde planlıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız