SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İddialı Duruma Gelmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-04 00:48:24
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un defans oyuncusu Murat Avcu, Pazar günü sahalarında Adıyaman 1954 Spor’u yenip, hedeflerine emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi.

Yeşiltepe Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Avcu, “Bu sürece kadar elimizden gelenin en iyisini yaptık. Adıyaman 1954 Spor’da grupta en ciddi rakiplerimiz arasında yer alıyor. İyi hazırlandık. Gereken puanı alıp, hem Adıyaman 1954 Spor’u bu yarıştan koparmak hem de en iddialı duruma gelmek istiyoruz. İnşallah elimizden geleni yapıp, gereken 3 puanı alacağız” dedi.

Avcu, yaşadığı sakatlığın ardından formasına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, “Teknik direktörümüz İsmail Tekin ve antrenörlerimiz bize her konuda çok yardımcı oluyorlar. Bende gereken çalışmaları yapıyorum. Hem hocalarımın söylediklerini dinleyip, onları yerine getiriyorum hem de kendim dikkat ediyorum. Bir sakatlığım vardı, onu atlattım. Şimdi formaya kavuştum, bu nedenle mutluyum. Takıma elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Takımda bütün futbolcuların görev alsın almasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getiren Avcu, “Ben oynarım ya da bir başkası oynar kimse onun sıkıntısın yapmaz. Önemli olan takımın başarısıdır. Oynayan elinden geleni yapıyor. Kimin oynadığı önemli değil, herkes görev aldığı zaman elinden geleni yapıyor. Buda bize başarıyı getirecektir” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız