SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İddialı Partiyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı 8 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı.

Parti binasında yapılan aday tanıtımı öncesinde bir konuşma yapan Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, 29 Mart yerel seçimlerinde en iddialı hazırlanan siyasi parti olduklarını söyledi. Hiçbir toplum kesimini ayırt etmeden hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydeden Asiltürk, "İnşallah vatandaşın desteğiyle 30 Mart'ta Malatya'da bir patlama yapacak bir sonuç alacağız. Bununla ilgili olarak bugün 8 belediye başkan adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız. Biz SP ve milli görüş olarak bütün kesime aynı şekilde hitap edeceğiz. Hiç bir toplum kesimini ayırt etmeyen bir partiyiz. Bu anlayış doğrultusunda halkımıza hizmet edeceğiz" dedi.

Öte yandan AKP Akçadağ ilçesi Bahri Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Çapar, Saadet Partisine geçerek, Akçadağ Bahri Belediyesinden aday oldu. Çapar, burada yaptığı açıklamada, "Beldenin kanayan yarası haline gelmiş alt yapı, kanalizasyon, yol, asfalt ve bilhassa da sulama sorunu gibi birçok hizmete imza attım. Yeniden aday olmamdaki sebep de belde sakinlerinin büyük desteğidir. Bizler hizmet için yola çıktık. Belde vatandaşlarımızda hizmetimize devam etmemizi istedi. SP ile birlikte yarı kalmış hizmetlerimizi devam ettireceğiz" ifadesine yer verdi.

Saadet Partisi'nden açıklanan Belediye Başkan adayları şöyle;

"Akçadağ Bahri Hüseyin Çapar, Darende İlçesi Aşağıulupınar beldesi Eyüp Erdem, Darende ilçesi Ayvalı Beldesi Sami Karagülle, Darende ilçesi Balaman Beldesi Mehmet Ali Türkyılmaz, Doğnşehir ilçesi Erkenek Beldesi Feramuz Alpagut, Doğanşehir ilçesi Söğüt Beldesi Nazım Güneş, Hekimkan ilçesi İpekyolu Beldesi İbrahim Tokmak ve Yeşilyurt ilçesi Yakınca Beldesi Fahri Öztürk."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız