SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Hizmeti Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:57
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan (fotoğrafta sağ baştaki), Akçadağ İlçesi Bahri Beldesi'nde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa; Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, AKP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan ve partililer katıldı. 

"MALATYA CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ"

Seçim bürosunun açılışında konuşan Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti'nin her dönem, bir önceki dönemden daha çok hizmet yaptığını söyledi.

Çakır, Malatya'ya büyük hizmetler yaptıklarını ifade eden Çakır, 5 yılda önemli çalışmalara imza attıklarını ve yeni dönemde de milletin görev vermesi halinde hizmetlerin artarak devam edeceğine vurgu yaptı. 

Çakır, Malatya'nın kalkınması ve gelişmesiyle cazibe merkezi haline dönüşeceğini kaydederek, "Malatya'nın kalkınması, gelişmesi, şehirleşmesi, sosyal ve kültürel bir şehir olması, şehrin ekonomisini de geliştirecektir. Bunun yanında Malatya'nın sağlığının da gelişmesine katkı sağlayarak, eğitim şehri olmamıza vesile olacak. Bizde bu bilinçle projelerimizi hazırladık" dedi.

Büyükşehirle birlikte önlerindeki 5 yılda daha önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Çakır, "Önümüzdeki 5 yılda yapacağımız çalışmalar çok daha büyük önem taşıyor. Geçmiş dönemde yaptığımız çalışmalarla şehrimizi büyükşehre hazırladık. Bu anlamda Malatya'da büyük bir kalkınma sağladık. Malatya modernleşti ve gelişti" diye konuştu. 

"TÜRKİYE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YAŞADI"

Milletvekili Cemal Akın, AKP'nin Türkiye'de her alanda büyük bir değişim ve dönüşüme imza attığını söyledi.  Akın, Türkiye'nin geçmişte borç almak için IMF'nin kapısında bekleyen bir ülke olduğunu anımsatarak, Türkiye'nin IMF'ye borç verir duruma geldiğini kaydetti. 

"OYLAR YAĞMUR GİBİ AKACAK"

Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, Akçadağ İlçesi'nde 30 Mart'ta oyların yağmur gibi AKP'ye akacağını söyledi.

Büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa Akçadağ'a güzel hizmetler yapacaklarını ifade eden Kazgan, "Köyler, kırsal alan ve varoş olarak anlaşılırdı. Bu bölgelere hizmet denilince de, sadece yol, su, elektrik ve okuldan ibaret bir anlayış vardı. Artık büyükşehir ile birlikte köylerimiz mahalle olma avantajına kavuşacak. Köylerimizde artık merkezdeki mahalleler ile aynı hizmeti alacak. Bundan sonraki süreçte mahalle statüsü kazanacak olan köylerimize en iyi hizmeti getireceğiz" şeklinde konuştu. 

KÖY ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR

AKP heyeti Bahri Beldesi'ndeki seçim bürosu açılışının ardından Akçadağ İlçesi'ne bağlı Yağmurlu, Şıhlar, Ilıcak ve Eğin Köylerini ziyaret etti.  Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, ziyareti esnasında engelli bir vatandaş ile uzun süre sohbet etti. AKP sevdalısı olan engelli vatandaş, Başkan Çakır'a büyük bir sürpriz yaptı. AK Parti sevdalı olan engelli vatandaş, benzinli engelli aracında "dombıra" şarkısı çaldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini de engelli aracına yapıştıran engelli vatandaş, Çakır'a 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. AK Parti heyeti daha sonra vatandaşlarla birlikte Akçadağ Pilavı yedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız