SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Hizmeti Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:26:05
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, derneği daha iyi yerlere taşıyarak, Malatya antrenörlerine en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi. 
 
Bayındır, Malatya futboluna katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Öncelikle beni buraya layık gören değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda derneğimize emeği geçen başkanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Bende bu bayrağı onlardan devraldım. Amacım TÜFAD Malatya Şubesini daha iyi yerlere taşımaktır. Bunun yanında Malatya futboluna katkı sağlayarak, antrenörlerimize en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” dedi.
 
TÜFAD Malatya Şubesi olarak yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını ifade eden Bayındır, “Geçtiğimiz yıl içerisinde Malatya’da 2 tane gelişim semineri düzenledik. Bunu yanında TFF-C antrenör kursu düzenledik. Antrenörlerimizin gelişimleri ve kendilerini yenilemeleri adına bu kursların çok verimli geçtiğine inanıyoruz. Bunun yanında her yıl düzenlediğimiz iftar yemekleri ve çeşitli organizasyonlara antrenörlerimizi bir araya topluyoruz. Çünkü bu tür etkinliklerin antrenörlerimiz arasındaki birlik ve beraberliği geliştirdiğine inanıyoruz. Bundan sonrada bu tür sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Malatyalı antrenörlere şans verilmesi gerektiğine değinen Bayındır, şunları söyledi: “Malatya’da ve il dışında çok değerli Malatyalı antrenörlerimiz var. Bu antrenörlerimiz kendilerine şans verildiği takdirde, şanslarını en iyi şekilde değerlendiriyor. Malatyalı antrenörlerimiz geçtiğimiz sezon iyi bir grafik ortaya koydu. amacımız derneğimizin ismini daha iyi yerlere taşıyabilmektir. Gönlümüz her zaman Malatyalı teknik adamların yanındadır ama biz bütün antrenörlerimizin yanındayız.”
 
Bayındır, gelişim seminerlerinin antrenörler için önemli olduğunu, bundan sonraki süreçte de seminerler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti. Bayındır, özellikle antrenörlerin çocuk ve gençlerin gelişiminde büyük öneme sahip olduğuna işaret ederek, “Antrenör, çocukların ve gençlerin gelişimi adına büyük önem taşıyor. Antrenör, sadece temel ve teknik bilgiler veren kişi değildir. Antrenörlerimizin çocukların gelişimi adına da büyük rol üstleniyor. Bu anlamda dernek olarak antrenörlerimizin kendilerini geliştirmeleri, bilgilerini yenilemeleri ve yeni bilgileri almaları adına gelişim seminerlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız