SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''En İyi İlk 10 Arasındayız''

A- A+ PAYLAŞ

İtfaiye Haftası ile ilgili ziyaretlerini sürdüren, kentte kortej düzenleyen Malatya İtfaiyesi'nin müdürü Hanifi Acar, iddialı konuştu.. Bugüne kadar "altından kalkamadıkları hiçbir olay olmadığını" belirten Acar, Türkiye'deki en iyi 10 itfaiye teşkilatından birinin Malatya'da bulunduğunu bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan verilen bülten şöyle:

"..İtfaiye Haftası nedeniyle, Vali H.İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile Sivil Savunma Müdürü Tuna Elmas’ı ziyaret eden İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı da ziyaret etti.

İtfaiye Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirten Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, “Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak Türkiye’de en iyi itfaiye teşkilatı sıralamasında ilk 10 arasında görev yapıyoruz. Bugüne kadar altından kalkamadığımız bir olay olmadı. Olaylara zamanında, yerinde ve en hızlı şekilde müdahale ederek İtfaiyemizi bugüne kadar başarılı bir şekilde temsil ettik” dedi.

Ayrıca araç gereç sayısı olarak yeterli ve beklenen seviyede olduklarını da belirten İtfaiye Müdürü Acar, “Malatya’mız hızlı bir gelişim içinde, ikinci organize sanayisi tamamlanmış, üçüncüsü için gerekli planlar yapılmaktadır. Bu büyüme karşısında İtfaiye teşkilatı olarak bizlerde kendimizi geliştirmemiz ve araç gereç takviyesi yapmamız gerekir” şeklinde konuştu.

Malatya İtfaiye Teşkilatının haftasını kutlayarak, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün yangınlara müdahalesinin yanı sıra Su Altı Kurtarma Timiyle de önemli hizmetler verdiğini ifade eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Arama Kurtarma Ekibi civar illere de hizmet vermektedir. İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan arama kurtarma ekibi Ş. Urfa, Kayseri Pınarbaşı, Sivas, Elazığ gibi komşu kentlerimizde meydana gelen olaylara da müdahale ediyorlar. Gönderdiğimiz arkadaşlar da bu konuda fevkalade etkin bir şekilde hizmetlerini veriyorlar.

Komşu il belediye başkanları yapılan bu hizmetlerden dolayı özellikle arayıp teşekkür ediyorlar. Ben bu olağan üstü hizmet ve gayretlerinden dolayı personelinize teşekkür ediyorum” dedi.

Büyüyen ve gelişen bir Malatya’da itfaiye teşkilatının da güçlü olması gerektiğini ifade eden Başkan Akın, itfaiye teşkilatının daha çok güçlendirilmesi hususunda gerekli görüşmeleri ve planlamaları yaptıklarını ve girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Öte yandan Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, itfaiye araç ve gereçlerinin yer aldığı kortej, 26 Eylül Salı günü İtfaiye Müdürlüğü önünden hareket ederek şehir turu attı.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız