SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Kararı Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2018-06-11 21:38:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar, "Süreci en iyi şekilde değerlendirip, hem kulübümüzün hem de kendi menfaatlerim doğrultusunda en iyi kararı vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur, hiç kimse pişman olmaz. Kulübümde kalırsam kulübüme, gidersem de gittiğim yere inşallah faydalı olurum" dedi.

  Transfer dönemlerinde adı sıkça büyük takımlarla anılan Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar, "Yaşım 25, bir stopere göre bence genç bir yaş. Önümde daha uzun seneler. Bu seneleri de daha çok çalışarak, mücadele edip ve en iyi şekilde değerlendirip, çok daha iyi yerlere gelmek istiyorum" diye konuştu.

  Çiftpınar, süreci en iyi şekilde değerlendirip, iyi bir karar vereceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bana gelen herhangi bir resmi teklif ya da görüşme yok. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ülkemizin çok güzide kulüpleri. Böyle güzide kulüplerle ismimin anılması da bana gurur veriyor. Galatasaray'da altyapısından çıktığım bir kulüp. Her zaman saygı duyuyorum. Şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum, Şampiyonlar Ligi'nde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Şuan benim adıma bir şey konuşmak doğru olmaz. Süreci en iyi şekilde değerlendirip, hem kulübümüzün hem de kendi menfaatlerim doğrultusunda en iyi kararı vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur, hiç kimse pişman olmaz. Kulübümde kalırsam kulübüme, gidersem de gittiğim yere inşallah faydalı olurum."

  En büyük hedefinin milli takım formasını giymek olduğunu dile getiren Çiftpınar, "Her zaman şanlı milli takım formasına talibim. Bunu da her zaman dile getirdim. İnşallah layık olduğumuz gün oraya davet edileceğiz. Çalışıp, mücadele edeceğiz, hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız