SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En İyi Kiraz Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 11 askerin şehit edilmesi ve 7 yaşındaki bir çocuğun balkondan düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle, Yudum'un vereceği konser iptal edilirken, pazar günü ise şenliğin daha mütevazı şekilde gerçekleştirileceği kaydedildi. Bu arada, kiraz yarışması da yapıldı.

"NİYE İPTAL ETTİK?"
Komite toplantısı sonrası bir açıklama yapan Yeşilyurt Kaymakamı Dr. Erkan Bulgan, "Şenlikler kapsamında cumartesi ve pazar günü birtakım etkinlikler icra edilecek. Bu etkinlikler çerçevesinde bu akşam konser etkinliğimiz vardı. Sanatçımız Yudum hanımefendi sahne alacaktı ama sabah aldığımız üzücü haberle durum değerlendirmesi yapma ihtiyacı hissettik. Aldığımız karar gereği bugün konseri iptal ediyoruz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, "Manevi olarak duygusalız. Şehitlerimiz var ve de bugün küçük bir çocuğumuz apartmandan düşerek hayatını kaybetti. Bu bir aksilik ve şansızlıktı. Vatanımızın, milletimizin, hepimizin başı sağ olsun. Saygı için bu akşamki konserimizi iptal ediyoruz. Yarın için eğer karar için tekrar bir araya geleceğiz ama sanatçılarla görüşerek, daha mütevazı ve daha olgun, şehitlerimizi de anımsayarak daha uygun bir yapının oluşmasını düşünebiliriz. Ama bugün saygı için komitemiz toplanarak karar aldı. Gerekli görüşler alındı ve hep beraber karar aldık. Şehitlerimize saygı için bugünkü konserimizi erteliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan şenlikler kapsamında en bakımlı bahçe ve en iyi kiraz yarışması yapıldı. En iyi bahçe yarışmasında 96 puan ile Kenan Kulcu birinci olurken, 91 puanla Ahmet Danacı ikinciliği, 86 puanla Seçkin Şahin üçüncülüğü elde etti.

En iyi kiraz yarışmasında ise 100 puanla Vedat Karaaslan birinci oldu. Yarışmada 98 puanla Ömer Korkmaz ikinci, 95 puanla İbrahim Koca üçüncü, 93 puanla Suat Özyavuz dördüncü oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız