SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İyi Mücadeleyi Yaptık'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatya Spor, Mardinspor'u kendi sahasında 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Ufuk Sarı, "Şunu Malatya kamuoyu bilsin ki, ben buraya boşluk doldurmaya gelmedim. Yaptıklarımla ve yapacaklarımla bu futbol şehrini layık olduğu yerlere taşımaya çalışacağım. Bilgim, birikimim ve deneyimimle elimden geleni yapacağım. Ben Malatya İnönü Stadı'nda maç da yaptım. Bu statta 20 bin kişiye futbol oynandığını gördüm. Şuan toplasanız 5-10 bin seyirci var. Gerçekten yazık. Ama el ele vereceğiz. Bu
abartı ya da mübalağa değil el ele vereceğiz. Biz takım olarak inandık. Bizimle birlikte bu saha sonuçları düzeldikçe ve lehimize döndükçe Malatyalı taraftarlarda daha fazla artarak, bizi desteklemeye gelecektir" dedi.

Sarı, gruptaki takımları iyi tanıdığını kaydederek, "Takımımız kaliteli isimlerden kurulu. Hiçbir teknik adam bunun garantisini vermez ama ben şunu söylemeliyim ki, iki ya da üç hafta sonra tabanca gibi bir takım seyredecekler. Biraz kendine güven eksikliğimiz var. Birazda organizasyonlarda eksiklerimiz var. Ama ilerleyen zamanlarda bu kadrodaki futbolcuları herkes sayacak" diye konuştu.

Mardinspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu ise, "Maçın kader anı ilk yarının sonları oldu. Net pozisyonumuz vardı. O gol olsa biz içeriye 1-0 önde girecektik. İkinci yarıda da Yeni Malatya Spor üzerimize gelecek ve daha farklı bir skorla buradan ayrılacaktık. Biz pozisyon bulduk ama Yeni Malatya Spor pozisyon bulmadan bizi yendi. Aslında ortada bir maçtı. Maçın hakkı beraberlikti ama kaybettik. Klasik olacak ancak önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Spor takım kaptanı Taylan Aydoğan da, Mardinspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bu ligde mücadele en önde geliyor. Mücadele edip, iyi de savunma yaparsan kimse kolay kolay gol atamaz. Çok iyi bir futbol ortaya konmuyor ama maalesef bu ligler böyle. Biz elimizden gelen en iyi mücadeleyi yaptık. İlk galibiyetimizi aldık. Bu bizim için çok güzel oldu. Hedefimiz doğrultusunda en iyi şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız