SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En İyi Sarma Fatih'ten, İçli Köfte H.İbrahim'den!..

A- A+ PAYLAŞ

Turizm Haftası nedeniyle Malatya Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen programda şiir, kompozisyon, resim ve yemek yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.
Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen Turizm Haftası kutlaması törenine İl Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbaş, Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

Turizm Meslek Lisesi Müdürü Etem Erdoğan, Türkiye'nin tanıtımda etkili bir çalışma içerisinde olunması gerektiğini söyleyerek, turizm için uzun vadeli ve tutarlı politikaların ortaya konması gerektiğini ifade etti.

Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay ise, Malatya'da bu yıl Turizm Haftası etkinliklerinin coşkulu şekilde geçtiğini bildirdi. Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk ise, ülke genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 75 adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin bulunduğunu aktararak, "Ülkemizde istihdam alanı en geniş olan turizm sektöründe nitelikli, işinin erbabı olan, ara kalifiyeli elemanlar yetiştirmekteyiz" dedi.

Turizm Meslek Lisesi öğrencileri arasında yapılan yemek ve tatlı yarışmaları sonucunda, Zeytinyağlı yaprak sarma dalında Fatih Belek, içliköfte dalında Halil İbrahim Gürbüz ve tatlı dalında Erdinç Yıldırım birinci seçilerek ödülleri verildi. Törende ayrıca şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında da derece alan öğrencilere ödülleri verildi.

Skeç ve müzik dinletisinden sonra öğrencilerin hazırladığı, içliköfte, zeytinyağlı yaprak sarma ve tatlıdan oluşan mönü misafirlere ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız