SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İyi Şekilde Temsil Edeceğim'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:44
'En İyi Şekilde Temsil Edeceğim'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yüzme spor kulüplerinden Pelit Yüzme Spor Kulübü’nün kurucusu ve Antrenörü Rüstem Pelit, Modern Pentatlon Federasyonu’nun milli takım sporcularına ve milli takım aday sporcularına 5-31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Silivri‘de yapılacak olan Olimpiyat Hazırlık ve Gelişim Kampında görevlendirildi. 

Rüstem Pelit, yaptığı açıklamada, “Bu kampa Doğu ve Güney doğu illerinden giden tek antrenör olmakla birlikte tecrübe, bilgi ve birikimlerimi milli takım sporcularına en iyi şekilde aktaracağımdan dolayı çok mutluyum. Malatya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedefim Olimpiyatlara Malatya dan sporcu çıkarmakla beraber Türkiye’ye başarı getirmek istiyorum. Ben buradan şahsım ve kulübüm adına ayrıca Malatya Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın Sadi Fındıklı’ya teşekkür etmek istiyorum. Bizim burada olmamızda kendisinin çok büyük katkısı var. Malatya da modern pentatlon sporunu ileriye götürmüş ve bizi ve sporcuları hep desteklemiştir. Çalışma imkanı oluşturarak, malzeme temin ederek moral ve motivasyonu arttırmıştır. Modern Pentatlon Federasyon Başkanı Sayın Yaşar Aşin’e de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız