SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Şekilde Temsil Ettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:35
A- A+ PAYLAŞ

Bilardo Malatya İl Temsilcisi Alaattin Geneş, Diyarbakır’da düzenlenen Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonası’ndan iyi derecelerle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Geneş, Malatya’dan şampiyonaya katılan bilardocu Erkan Aktı’nın Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonası’nda birinci olduğunu kaydederek, “Bilardo sporunda en üst seviye olan Artistik Bilardo Şampiyonası’nda yarıştık. Malatya’dan şampiyonaya katılan sporcumuz Erkan Aktı birinci oldu. İzmir Bölgesi’nden Dünya ve Avrupa Şampiyonu Serdar Gümüş ikinci oldu. Malatya Bölgesinden ben üçüncülüğü elde ettim. Şampiyonadan iyi derecelerle döndük. Bu Malatya’da bilardo sporu adına çok iyi oldu” dedi.

Şampiyonadan iyi derecelerle dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Geneş, “Diyarbakır’da çok zevkli ve güzel bir organizasyon vardı. Bütün branşlarda 250, Artistik Bilardo Şampiyonası’nda ise 16 sporcu yarıştı. Biz Malatya’yı artistik bilardo da temsil ettik. Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.
Geneş, Malatya’da Kayısı Festivali 3 Bant Bilardo Turnuvası düzenlemeyi düşündüklerini belirterek, “Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiğimiz iyi dereceler Malatya’da bilardo sporu adına çok iyi oldu. Federasyon bazında bir ağırlığımız vardı. Elde ettiğimiz bu derecelerle çok daha iyi bir seviyeye ulaştık. Şuanda ilk planımız Malatya’da Kayısı Festivali 3 Bant Bilardo Turnuvası düzenlemek. Malatya Belediyesinin de destek vermesi halinde Kayısı Festivali’nde 64 sporcunun katılımıyla bu organizasyonu yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız