SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Sonucu Almak İçin Mücadele Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-05-01 18:06:02
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Sorumlusu Ali Ravcı, Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetin önemine değinerek, "Her şeyden önce bu olumsuz havayı dağıtmak gerekiyordu. İyi de kötü de oynasalar bizim bütün oyuncularımız değerli, karakterli. Bizim onlara sonsuz bir güvenimiz var" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Teknik Direktör Erol Bulut'un ayrılmasından sonra 2-3 günlük bir zaman diliminde oyuncuları Kasımpaşa maçına hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Ravcı, oyunculara moral ve motivasyon verdiklerini, sahada da bunun karşılığını aldıklarını söyledi.

Ali Ravcı, maçtaki tüm başarının oyunculara ait olduğunu belirterek, "Güzel bir maç oldu, kritik bir haftaydı bizim için. Alt sıralarla ilişkimiz tamamen koptu. Bundan sonraki süreçte Akhisar maçıyla birlikte 4 haftalık bir zamanımız var. Bu maçlardan da toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp sezonu bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kasımpaşa maçını geride bıraktıklarını ifade eden Ravcı, şunları söyledi: "Akhisarspor maçına hazırlanıyoruz. Şu anda çok ciddi bir sakatlığımız yok.  Ufak tefek sıkıntıları olan arkadaşlarımız var. Onların da maç gününe yetişeceğini umuyorum. Bütün oyuncularımız bugün itibariyle hazır, inşallah maç gününe kadar herhangi bir sakatlık veya olumsuzluk yaşamayız. Tam kadro olarak  Akhisar'a gidip en iyi sonucu almak için mücadele edeceğiz."

Ravcı, bir gazetecinin "Takımla 2-3 gün geçirdiğinizi dile getirdiniz. Bu sürede ne değişti de futbolcular bu kadar performansını ortaya çıkardılar?" sorusu üzerine, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını söyledi. Ali Ravcı, kupada Galatasaray'a kaybettikten sonra da takımda olumsuz bir hava oluştuğunu kaydederek, "Her şeyden önce bu olumsuz havayı dağıtmak gerekiyordu. İyi de kötü de oynasalar bizim bütün oyuncularımız değerli, karakterli. Bizim onlara sonsuz bir güvenimiz var. Sadece dediğim gibi onların moralini yükseltmek gerekiyordu, maçın önemini zaten kendilerine aktardık. Bireysel olarak da konuştuğumuz oyuncular vardı. O moral ve motivasyondan sonra sahaya çıktık ve o enerjilerini sahaya yansıtınca da sorun ortadan kalktı" diye konuştu.

Kayserispor deplasman maçı dönüşü Aytemiz Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün kaza yapması sonucu Josef Sural hayatını kaybetmesi, 6 futbolcunun ise yaralanmasına ilişkinde açıklamada bulunan Ravcı, "Alanyaspor'da forma giyen bir futbolcu kardeşimizi kaybettik. Bu, inanılmaz derecede üzüntü verici bir olay. Kendi içimizden bir oyuncuyu kaybetmiş gibi bizde de olumsuz bir hava oluştu. Alanyaspor camiasına tekrar başsağlığı diliyorum. Onlar için çok zor bir durum. Bizim mesleğimiz futbol, bazen çok odaklanıyoruz. Olmazsa olmaz gibi görüyoruz. Ölüm kalım mücadelesi gibi görüyoruz ama insanın hayatında sağlığından daha değerli bir şey yok. Tabi mesleğimizi en iyi şekilde yapmak için gayret sarf edeceğiz ama insan sağlığı dünyadaki her şeyden çok daha önemli. Alanyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden kardeşimize rahmet, ailesine de sabır diliyorum. İnşallah bir daha bu tür olaylar yaşanmaz" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yildiz m (4 yıl önce)
    Kamarada haric bu kadro bozulmasa takim yine iyi yerlerde olur kamara cok büyük beklenti vardi malesef o beklenti gercek olmadi bu da bütün takimi kizdirdi kamara giderse takim roket gibi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Birazcık insaf, takım ligde kalmayı garantilemiş, ne istiyorsunuz başkandan? Ama haklısınız, takıma iflas etmiş, takımı amatör kümeye düşürüp, kendini düzlüğe çıkaracak adamlar lazım bize, bize gariban adam yaranmaz. Guilherme gibi kaç futbolcu var bu ligde, Aleksiç, donald kötü oyuncular mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    Ali hocam güvenimiz sonsuzdur.Takım sana emanettir emeğine sağlik diyorum.Başarılarının devamını dilerim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    bu sezon iyi ve kötü canınızı kurtardık ya geleceksezon işimiz çok zor olacak gibi görünüyor en iyisi bu işi en iyi şekilde yapacak ehli kişilere emanet etseler kan değişikliği iyi olmaz mı eğer malatyamızın bir kıymeti varsa bu yaparlar,
    0
    0
    Yanıtla