SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'En İyi Yatırım..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yaptırılan anaokulu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Arapgir ilçesinde temeli geçtiğimiz yıl dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından atılan ve ilçede ilk olma özelliğini taşıyan anaokulunun hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene, Vali Halil İbrahim Daşöz, Kaymakam Murat Duru, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Arapgir Belediye Başkanı Halit Konukçu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, okulöncesi eğitimin önemli olduğunu belirterek, anne ve babaların çocuklarını anaokuluna getirmelerini istedi. Toplumların çağdaşlaşması için eğitime yapılan yatırımların önemli olduğunu vurgulayan Vali Daşöz, "En iyi yatırım, eğitime yapılan yatırımdır" dedi.

Arapgir Kaymakamı Murat Duru ise, ilçeye böylesine önemli bir eğitim yatırımını kazandırılmasından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya'nın okul öncesi eğitimde Türkiye ortalamasının üzerine çıktığı ve hedefin okul öncesi eğitim oranını bu dönemde Malatya'da yüzde 35 ve 40'lara çıkartmak olduğunu kaydetti.

Konuşmalardan sonra anaokulunun açılışını yapan Vali Daşöz, beraberindekiler binayı gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Bu arada, açılış sonrasında Arapgir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Budak köyünde oturan Nevzat Mayda'ya alınan özürlü aracı Vali İbrahim Daşöz tarafından verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız