SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En İyiler Seçildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 14. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında, ‘En İyi Kiraz’ ve ‘En İyi Kiraz Bahçesi’ yarışması yapıldı.

14. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen kiraz yarışmasına, Kaymakam Erkan Bulgan, Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın, Yeşilyurt belediye Başkanı Mehmet Kavuk ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Toplam 30 kiraz üreticisinin katıldığı yarışma sonucunda, En İyi Kiraz Yarışması’nda Nihat Öztüfenkci birinci, Metin Şalvarcı ikinci ve İbrahım Koca ise üçüncü oldu. En İyi Kiraz Bahçesi Yarışması’nda ise, Mehmet Tüfenkçi birinci, Selim Çiçek ikinci ve Adem Budak ise üçüncü oldu.

Yarışmada derece alanlara altın ile birlikte çeşitli hediyeler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız