SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyisini Hakediyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:04:08
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Kale ilçesini ziyaret ederek, ilçeye yapılan yatırımlar konusunda Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ile görüştü, ilçe merkezinde gittiği kahvehanede sohbet ettiği vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorunları dinledi. 

Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ile görüşmesinde ilçenin içme suyu sorununu çözmek konusunda hazırlanan iki projenin sonuçlandırılmasının öncelikli gündem maddesi olduğunu söyleyen AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz “Kale Malatya’nın tüm ilçeleri gibi hizmetin en iyisini en güzelini hak ediyor. Zaten AK Parti iktidarı döneminde Kale’ye önemli hizmetler gerçekleştirildi. Kale halkı da partimizin yaptığı bu hizmetleri takdir ettiğini verdiği yüksek orandaki oyları ile gösterdi. Şimdi öncelikli olarak gündemimizde ilçenin içme suyu ile ilgili olarak 2 proje var. Bu projeler İller Bankası’na intikal ettirilecek ve SUKAP (Belediyelerin Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi) kapsamında takip edilecektir” dedi. 

TOKİ’nin ilçede konut yapmayı planladığını belirten AKP Milletvekili Öz, bu konutlara yeterli talep gelmediğini, bu nedenle İstanbul’daki İzollularla proje tanıtım toplantısı düzenlemeyi düşündüklerini söyledi. 

Kale MYO Binası İçin 3 Milyon TL 

Kale meslek Yüksek Okulu binasının tamamlanabilmesi için Maliye Bakanlığı’ndan 3 milyon TL gönderildiğini belirten AKP Milletvekili Öz, ilçe merkezindeki mahallelerin yollarına ilişkin sorunların giderilmesi hususunda da çalışma içinde olduklarını söyledi. Öz, 2013 yılında da Kale’nin kalkınmasını ve bayındır hale gelmesini sağlayacak birçok projenin başlatılacağını, bu hizmetlerin kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. 

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan ile yaptığı görüşmeden sonra ilçe merkezindeki kahvehaneyi ziyaret ederek Kale sakinleri ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız