SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyisini İnşa Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:49:13
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "En iyi gençlik merkezini bir kompleks şeklinde inşa ederek Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve bütün gençlerin istifadesine sunacağız" dedi.
 
8. Ulusal Gençlik Parlamentosu'nun “En İyi Gençlik Meclisi” seçiminde Türkiye’nin en iyi gençlik meclisi seçilen “Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Yürütme Kurulu üyelerine, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından yemek verildi. Dede Korkut Restaurant'taki yemeğe Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım, Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren ve Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren, UGP’nin düzenlemiş olduğu organizasyonda yapmış oldukları başarılı çalışmalar neticesinde seçildiklerini ve yapmış oldukları çalışmalarda odak nokta olarak Malatya kenti ve Malatya gençliğini ele aldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a ve Genel Sekreterimiz Sayın Av. Ali Yıldırım’a gençlere vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederiz” dedi.
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, özellikle son bir yıl içinde Kent Konseyi Gençlik Meclisinin yapmış olduğu projeleri büyük bir memnuniyetle takip ettiğini belirterek, Yerel Gençlik Politikaları kapsamında Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğünü yürüten Gençlik Meclisi üyelerinin göstermiş oldukları performans ve program sonunda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Malatya’ya düzenlemiş olduğu ziyaret, Bir Kalem Bir Silgi Bir Açacak projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımlar ve Her Hafta 10 Genç 10 Kitap Okuyor projelerinin takdire şayan çalışmalar olduğunu söyledi.
 
Gençlik Meclisinin Türkiye’nin en iyi Gençlik Meclisi olarak seçilmesinin büyük bir özverinin, büyük bir çabanın, büyük bir gönül işinin sonucu olduğunu vurgulayan Çakır, “Bu çalışmaların artarak devam etmesi için gençlerimize daha iyi mekânlar tahsis etmek durumundayız. Malatya Belediyesi olarak bizler de en iyi gençlik meclisine en iyi gençlik merkezini bir kompleks şeklinde inşa ederek Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve bütün gençlerin istifadesine sunacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız