SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyisini Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, Play-off'ta başarılı olup, PTT 1. Lig'e çıkacaklarına inandıklarını ifade ederek, kenetlendiklerini söyledi. 

Özer, Play-off sürecinde camia olarak kenetlendiklerini belirterek, "Hatayspor ile normal sezonda oynadığımız ilk maçı kaybetmiştik. Eksik ve sakat oyuncularımız fazla olması bunda bir etkendi. Malatya'daki ikinci maçı da biz kazanmıştık. Normal sezon geride kaldı artık. Farklı bir turnuva oynanıyor. Kupa statüsünde içeride ve dışarıda maçlar yapacağız. Beraberliklerin devam etmesi durumunda kazananı uzatma dakikaları veya penaltılar belirliyor. Ona göre stratejimizin tamamen farklı olması gerekiyor. Taraftar desteğine çok yoğun derecede olduğumuz müsabakalardan birisi. Buradaki alacağımız her türlü bir sonuç, bizim deplasmandaki oyunumuzu etkileyecek. Rahat etmemizi sağlayacaktır. Hatay'daki karşılaşma seyircisiz oynanacak. Buda bizim için bir avantaj sayılabilir. İç sahamızda inşallah panik yapmadan, gol yemeden kazanacağımız bir galibiyet bizi bir üst tura atlatacaktır" dedi.

"MALATYA FUTBOL TARİHİNDE ÖNEMLİ BİR GÜN YAŞANACAK"

Hatayspor ile Play-off ilk maçında Malatya İnönü Stadı'nda karşılaşacaklarını anımsatan Özer, Malatya için tarihi bir gün yaşanacağını vurgulayarak, "İnsanlar mesai saati içinde oluyorlar. Taraftarlarımız biraz erken çıkıp maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Malatya futbol tarihinde önemli bir gün yaşayacak. Tribünler ligin normal sezonunda en çok Hatayspor maçında doldu. O maçta kapalı olan açık tribünü de açacağız. İnsanların cuma günü bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"İLK MAÇI AVANTAJA ÇEVİRMEMİZ LAZIM"

Play-off'ta ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini kaydeden Özer, "4 sezondur bu ligde mücadele ediyoruz. 3'ncü kez Play-off'lara katılacağız. İlk Play-off sürecinde Cafer hocamız vardı. Orada da 120 dakikada yediğimiz golle elenmiştik. 2 kez katıldığımızda yarı final oynadık. İnşallah bu sene final oynarız ve kazanan biz oluruz. Bu sene statü değişti. Statü taraftarı olan takımlar için bir avantaj. Fakat bizin dezavantajımız ilk maçı kendi evimizde oynamamız. Bunu da avantaja çevirmemiz lazım. Çünkü ikinci maçta uzatmaya gidildiğinde rakip takımın sahasında oynanıyor. İki ayaklı maç olduğu için olası kötü bir olayda, telafi etme şansımız var. Deplasmandaki maçın senaryosu maç günü belli olur. Gol gecikti diye kimsenin stres veya panik yapmaması lazım. Sahadaki oyuncularımızı da düşünmek lazım. Malatya halkı bu konuda tecrübelidir. İnşallah bu turu geçersek, ikinci tur içinde aynı şey geçerli" şeklinde konuştu.

"MALATYA FUTBOLU 7 SENEDİR GÜZEL ŞEYLER YAŞAMADI"

Özer, şampiyonluğu Malatya'ya getirmek istediklerini vurgulayarak, "Malatya futbolu son 7 senedir güzel şeyler yaşamıyor. Son olarak da 44 Malatyaspor'un Spor Toto 3. Lig'e çıkamaması gibi. Futbola ilgisi olan insanları üzüyor. Yalnız futbolu en üst seviyeye çıkarmakta yine bize düşüyor. Yönetimiyle, taraftarıyla kenetlenerek olacak bir şey. Malatya takımının iddiası olduğu zaman, 12 adam üstüne düşeni yapar. Cuma günü o sahanın dolacağına da ben eminim. Maçtan öncede dolacağına göreceğiz hep beraber. O özlenen şampiyonluğu Malatya'ya yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız